- Adım
- mehmet
- Cihazım
- note3pro
- Konular
- 54
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Mi fit
- Telefon Modeli
- Mi9/mi band5 nfc
- Bootloader Kilidi
- Açık
Dostlar yeni hesap bölgesini çin yapıp açtım ama en son açtığım hesabı mi fit ile eşleştirme yaparken hata alıyorum bu kısmı nasıl geçerim acaba mi band 5 nfc ye basit basgeç kartını kopyalamak istiyorum iş yerinde kullanmak için, buyuk projelerim yok yani. engelli bir bireyim hayatıma bir kolaylık katacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
hallettim hatta kartı yukledim ve kullandım.
belki lazım olur diye özetleyeyim yeni durumu.
yeni hesap açarken sordugu bölgeyi çin olarak seçeceksiniz mi hesabı açılmamış turk numarası ile devam edip hesabı açacaksınız mi fitle eşleştirmek için ise zepp uygulamasını telefona kurup mi hesabıyla açarken yukarıdaki videodaki eşleştirmeyi yapınca kabul ediyor.onu silip mi fitle hatasız eşleştirip nfcyi aktif hale getirebilirsiniz.
hallettim hatta kartı yukledim ve kullandım.
belki lazım olur diye özetleyeyim yeni durumu.
yeni hesap açarken sordugu bölgeyi çin olarak seçeceksiniz mi hesabı açılmamış turk numarası ile devam edip hesabı açacaksınız mi fitle eşleştirmek için ise zepp uygulamasını telefona kurup mi hesabıyla açarken yukarıdaki videodaki eşleştirmeyi yapınca kabul ediyor.onu silip mi fitle hatasız eşleştirip nfcyi aktif hale getirebilirsiniz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: