Yardım Mi Fit Bağlantı sorunu

mborazan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mİ BOX S 4K
Konular
2
Merhaba Arkadaşlar,
Note 8 cihaza mi fit bağlantısı üzerinden mi band 4 bilekliğimi bağladım çalışıyor ancak bağlantı bir şekilde koptuğunda otomatik tekrar bağlanmıyor bu sorun ile karşılaşan ve/veya çözüm yolunu bilen arkadaşım var mı?

BorazanPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Merhaba, Mi Fit uygulamasına girin, profil kısmından Cihazlarımdaki band 4'ü seçin ve ''Bulunabilir'' seçeneğini Açık konumuna getirin. Daha sonra saatin bağlantı bildirimi gelecektir kabul edin. Eğer gelmezse, bluetooth'a girip band 4'ünüzü bulun ve eşleştirin. Sonrasında zaten artık bildirim panelindeki bluetooth işareti bağlı gözükecek ve altında band 4 yazacaktır. Bu işlemlerden sonra kopmalardan sonra tekrar bağlanması sorunu çözülebilir.
Aynı zamanda, uygulamanın üstüne basılı tutarak ayrıntılara gidin. Otomatik başlat seçeneğinin içindeki 2 seçeneği de aktif edin. Daha sonra geriye dönüp Pil tasarrufu kısmını kısıtlama yok yapın. Son uygulamalara geçiş yapıp Mi Fit uygulamasının üzerine basılı tutun ve kilit işaretine basarak uygulamayı kilitleyin. Uygulamayı manuel olarak kapatmamaya özen gösterin. Umarım faydalı olur, benim de cihazım note 8 ve band 5 cihazımı bu şekilde bu sorundan kurtardım.

mborazan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mİ BOX S 4K
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günaydın yardımlarınız için teşekkür ederim.

Üst Alt