Sohbet Mi Community Türkiye'nin İlk Mi Fan Etkinliği İçin Şimdi Kayıt Olun!

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Mi Fanları!

Mi Community Türkiye, yaklaşık bir aylık hala çok genç bir topluluk; ancak kullanıcılarımızın, bizim topluluğumuzda, Xiaomi ile iletişimde olmaktan heyecan duyduklarını hissediyoruz. Bu Xiaomi'yi tanımak için harika bir fırsat ve bizim için de öyle, biz Mi fanlarımız ile tanışmak için sabırsızlanıyoruz.

Mi Community Türkiye, 27 Aralık 2018 (saat 19:00 - 21:30 arası)’de İstanbul Türkiye’de özel bir etkinliğe katılmak üzere 30 fanını davet ediyor. Xiaomi personeli ve diğer Mi fanlarıyla tanışmak için kayıt olun, en yeni Mi Store'umuz açılmadan önce sizler için düzenlenecek Mi Store ziyareti etkinliğimize özel konuğumuz olarak davet edileceksiniz. 27 Aralık 2018 (saat 19:00 - 21:30 arası ), İstanbul Türkiye’de gerçekleşecek teknoloji sevgisiyle birleşmiş eğlenceli bir etkinliğin tadını çıkarın. Ayrıca siz özel davetlilerimiz VIP akşam yemeğimize de davetlisiniz.

Nasıl davetiye alınır ?

Buradan kayıt olmanız yeterli:

Başarılı bir başvuru için * ile işaretlenmiş tüm alanları doldurduğunuzdan emin olun.

23.12.2018'e kadar kayıt olabilirsiniz. Başvurunuzu aldıktan sonra, ekibimiz 30 Mi fanını seçecektir, katılımınızı onaylamak için sizinle e-posta yoluyla iletişime geçeceğiz.

Lütfen kayıt olmanızın katılımınızı garanti etmediğini unutmayın.

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇEREN Mi Community ‘den gelecek olan Bir ONAY E-POSTASI ALMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Seçilen kişilere 24 Aralık 2018'de bir onay e-postası gönderilecektir.Unutmayın, bu özel ve VIP bir etkinliktir; bu yüzden koltuklar sınırlıdır.

İlerleyen zamanlarda yapılacak etkinlikler için Mi Community'e üye olmayı unutmayın!

Ekli dosyalar

• 土耳其主视觉866x438.jpg
    土耳其主视觉866x438.jpg
    152,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Mi Fanları!

Mi Community Türkiye, yaklaşık bir aylık hala çok genç bir topluluk; ancak kullanıcılarımızın, bizim topluluğumuzda, Xiaomi ile iletişimde olmaktan heyecan duyduklarını hissediyoruz. Bu Xiaomi'yi tanımak için harika bir fırsat ve bizim için de öyle, biz Mi fanlarımız ile tanışmak için sabırsızlanıyoruz.

Mi Community Türkiye, 27 Aralık 2018 (saat 19:00 - 21:30 arası)’de İstanbul Türkiye’de özel bir etkinliğe katılmak üzere 30 fanını davet ediyor. Xiaomi personeli ve diğer Mi fanlarıyla tanışmak için kayıt olun, en yeni Mi Store'umuz açılmadan önce sizler için düzenlenecek Mi Store ziyareti etkinliğimize özel konuğumuz olarak davet edileceksiniz. 27 Aralık 2018 (saat 19:00 - 21:30 arası ), İstanbul Türkiye’de gerçekleşecek teknoloji sevgisiyle birleşmiş eğlenceli bir etkinliğin tadını çıkarın. Ayrıca siz özel davetlilerimiz VIP akşam yemeğimize de davetlisiniz.

Nasıl davetiye alınır ?

Buradan kayıt olmanız yeterli:

Başarılı bir başvuru için * ile işaretlenmiş tüm alanları doldurduğunuzdan emin olun.

23.12.2018'e kadar kayıt olabilirsiniz. Başvurunuzu aldıktan sonra, ekibimiz 30 Mi fanını seçecektir, katılımınızı onaylamak için sizinle e-posta yoluyla iletişime geçeceğiz.

Lütfen kayıt olmanızın katılımınızı garanti etmediğini unutmayın.

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇEREN Mi Community ‘den gelecek olan Bir ONAY E-POSTASI ALMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Seçilen kişilere 24 Aralık 2018'de bir onay e-postası gönderilecektir.Unutmayın, bu özel ve VIP bir etkinliktir; bu yüzden koltuklar sınırlıdır.

basvuruda bulundum hayırlsıı artık .

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu başlığınız içeriğine uygun şekilde yeniden düzenlenmiştir. Daha önce xiaomi yetkilileri ve yüzlerce fan katılımıyla gerçekleşen pek çok etkinlik gerçekleşmişti...
Mi Community'nin ilk etkinliği bu ondan öyle isimlendirildi. Herhalde Xiaomi kaç etkinlik yaptığını biliyordur.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi Community'nin ilk etkinliği bu ondan öyle isimlendirildi. Herhalde Xiaomi kaç etkinlik yaptığını biliyordur.
Bu yüzden de konunuzun başlığı Mi Community etkinliği olarak değiştirildi zaten.

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
hayırlısı olsun tün miuitürkiye net ailesine başvurumu yaptım bakalım listeye girebilecekmiyiz

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Eğer yanlış bilmiyorsam ( Yanılıyorsam lütfen düzeltilsin ) Forum İstanbul'da açılışını yapacağı ikinci mi Store öncesinde, Evofone tarafından düzenlenen bir etkinlik... cantara hocam o her zamanki kibar üslubu içerisinde bizimle alâkası yok diye geçiştirmekle yetiniyor.clap~~

Üst Alt