Yardım mi.com.tr/ Dora iletişim

Emre Altınok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre Altınok
Cihazım
Redmi note 10 s
Yaş
42
Konum
İstanbul
Katılım
30 Kasım 2021
Konular
1
Mesajlar
5
Tepkime puanı
2
Puanları
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
....
Telefon Modeli
Redmi note 10 s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, forum acemisiyim yanlış bişey yapıyorsam uyarın. 21 Kasım'da
mi.com.tr üzerinden redmi note 10 s siparişi verdim. 27 Kasım 'da geldi telefon. Acar açmaz arka kapakta sorun olduğunu fark ettim.Bildigin kapak oturmamış, parmakla üzerinde gezdirince anlaşılıyor bı çıkıntı ,hava var sanki arada.Eskilerde olsak batarya şişti derdim. youtube da bı video açıp deneyeyim dedim ses öyle bir titreşim verdi ki inanın elde tutamadım sinirim bozuldu.Degisim istiyorum ama muhatap yok.Dora iletisim telefon aradım defalarca kez , 20 dakika bekledikten sonra hattan düşüyor tel .mail attım ama dönüş olmadı henüz. Ulaşabilen yok sanırım bu aralar.Sikayet var sitesine göz atın derim. Ben Çok ofkeliyim ,IBAN numarası da kayıtsız görünüyor Dora' nin iban sorgulama sitesinde. Yerli üretim diye mi bilemiyorum o kadarını.Kredi kartıyla 3499 TL verdim.Şimdi ben bu firmaya nasıl ulaşırım , üretim Salcomp tarafından Avcılar da yapılmış. Oraya mi gitsem muhatap yok çünkü. Arkadaşlar hem bilginiz olsun hem de varsa bu tür bir problem yaşayan yardımcı olsun ne diyeyim Kalın sağlıcakla.
 

Ekli dosyalar

  • IMAG7369~2.jpg
    IMAG7369~2.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 14
  • IMAG7368.jpg
    IMAG7368.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 10

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konum
Ankara
Katılım
1 Mayıs 2014
Konular
427
Mesajlar
15.611
Çözümler
63
Tepkime puanı
24.131
Puanları
438
Geçmiş olsun. Bu tarz durumlarda öncelikle firmaya ulaşmaya çalışılması lazım.

Sizin durumunuza özel olarak faturanız üzerinde yer alan muhasebe@doramobile.com mail adresine mail atın, 0216 469 40 60 numaralı veya web sitesinde yer alan 0800 621 22 26 numaralı telefonlardan ulaşarak iade talebinizi belirtin.

Eğer talebiniz firma tarafından kabul görmez veya bu iletişim kanallarından ulaşamaz iseniz THH yolu ile çözüme ulaşabilirsiniz.
 
Oyla:

Emre Altınok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre Altınok
Cihazım
Redmi note 10 s
Yaş
42
Konum
İstanbul
Katılım
30 Kasım 2021
Konular
1
Mesajlar
5
Tepkime puanı
2
Puanları
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Teşekkür ederim cvp için. Sabah firma adresine gidecekken son kez aradim, telefonu açtılar İade kodu verdiler gönderdim telefonun. Ben değişim istedim ama kontrolden sonra 2-7 gün arasında ücret iadesi yapacaklarini belirtti Sema ya da Sena hanım . Gelişmeleri diğer kullanıcılarin bilgisi için aktarmaya devam edicem.
 
Oyla:

merlot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurat
Cihazım
Redmi7,poco f5
Yaş
50
Konum
istanbul
Katılım
16 Ocak 2016
Konular
19
Mesajlar
261
Tepkime puanı
71
Puanları
43
Geçmiş olsun
Türkiye üretim yeri satışa başladı mı, hangi modeller üretiliyor, sitesi var mıdır
 
Oyla:
Üst Alt