mi.com alışveriş yardım

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Merhaba arkadaşlar,
mi.com üzerinden mi4 almak istiyorum yakın tarihlerde fuar amaçı çin seyahati olacak ve bu fırsatı değerlendireyim diye düşünüyorum. Bir kaç ay önce yine çinden bir adet mi4 aldırdım ancak ne yazık ki sahte çıktı:( Bu sefer riske atmadan mi.com üzerinden sipariş vereceğim ama hangi modeli isteyeceğimi belirleyemedim. Ben Mi4 4G Mobil versiyon olarak biliyorum ancak sizin görüş ve tecrübeleriniz daha fazla bu kouda yardımınızı bekliyorum.

intibak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
4
mustafahezer' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
mi.com üzerinden mi4 almak istiyorum yakın tarihlerde fuar amaçı çin seyahati olacak ve bu fırsatı değerlendireyim diye düşünüyorum. Bir kaç ay önce yine çinden bir adet mi4 aldırdım ancak ne yazık ki sahte çıktı:( Bu sefer riske atmadan mi.com üzerinden sipariş vereceğim ama hangi modeli isteyeceğimi belirleyemedim. Ben Mi4 4G Mobil versiyon olarak biliyorum ancak sizin görüş ve tecrübeleriniz daha fazla bu kouda yardımınızı bekliyorum.

Merhabalar hocam.

Ben bir kaç bilgilendirme yapayım size işinize yarayacaktır. 

Öncelikle tabi ki siteden almanız en iyisi olur.   Dışardaki telefoncular dan da alabilirsiniz ancak biraz fark koyuyorlar cihazlara ama pazarlık ile nerdeyse 100 yuan fazlaya veriyorlar :D 

Telefonda sahte cihaz zor dısardaki telefoncularda çünku direk orjinallık kontrolu yapılabilyor internet ustundenş. 

Ama dışardan yedek parça almaya kalkarsanız ciddi sahte ürün var mi nin çinde .

Wcdma  , TD- LTE ve FDD LTE konusuna da soyle diyebilirim;

Ben OneplusOne kullanıyorum su anda ve kendisi TD LTE versiyon ( Çin versiyon) 3g baglantısında bir sorun yasamıyorum Turkcell kullanıyorum.  Biraz araştırdım modem flashlamalıryla hallediliyormus sorun  ama mi cihazlarda da aynı sistem geçerlimi bilmiyorum. 

Sorun yaşamak istemiyorsanız n 3G ağlarda wcdma olacak cihaz 4G ağlarında ise FDD- LTE olması gerekir Türkiyede sorunsuz kullanım için .

TD-LTE Amerika Çin gibi ülkelerde sorunsuz kullanılır 
FDD-LTE   Türkiye ve birçok avrupa ülkesi için uyumludur. 

Siteden alırken de sanırım 4G için türkçeye çevirdiğinizde Unicom yazanı olması lazım. 

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
aynısını mi note içinde ben sorayım türkiye de 3G / 4G çeken almak için ayrıca bir bilgi vermek gerekir mi?

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Forumda biri almıştı. Mi3 ün FDD LTE sini. Sıkıntı yok. Ama @mustafahezer abinin sorduğu sitesinde FDD LTE falan yazmıyor. Unicorm falan yazıyor. Hangisini seçmeli?

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bykatre kardeşimin dediğini gibi sitese TD-LTE veya FDD-LTE yazmıyor 4G Mobil versiyon veya Çin Unicom tarzı şeyler var  asıl bilgi almak istediğim konu bu. Teşekkürler 

Üst Alt