Yardım Mi Cloud'u silinen Mi 8 Lite'a ROM yüklenirse tekrardan Mi Cloud Şifresi istenir mi?

Mi 8 Lite KullananEren

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.2.0
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
3 ay önce annemin 2. el aldığı Mi 8 Lite SİM Kart ile ilgili bir problem vermişti. Annemde yanlışlıkla ayarlarıyla oynadı ve cihaz Mi Cloud şifresi istedi. Bizde telefoncuya götürdük. 11.0.2.0 EU ROM attı. ROM ile ilgili sıkıntı yok fakat Mi Cloud silinmiş. Mi Cloud'a girmeye çalışınca hata veriyor. Ayrıca pil performansı berbat olmuş. Onu da geçtim 128 GB cihazın 64 GB'ı kullanılabiliyor. Mi Cloud gerektiren her uygulamada hata veriyor(Temalar vs.). Asıl sorum, ben bu cihaza 11.0.3.0 Global ROM atarsam bu sorunların çoğu veya hepsi düzelir mi? Asıl önemli olan Mi Cloud şifresi ister mi? Bootloader açık mı bilmiyorum. İnternette eğer cihaz açılırken Unlocked yazıyorsa açıktır demektir denmişti. Evet açılırken Unlocked diyordu. Ama güvenemediğim için bu seçeneği "Bilmiyorum" olarak işretledim.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Muhtemelen telefoncu bypass yapmış... Şu anda rom atarsanız telefonu hiç kullanamayabilirsiniz.

Zenex ile ile iletişime geçip mi hesabı durumunu öğrenebilir ve mi hesabı kaldırma servisi satın alabilirsiniz. Ondan sonra dilediğiniz romu atmanızda bir sakınca yoktur.

Oyla:

Mi 8 Lite KullananEren

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen telefoncu bypass yapmış... Şu anda rom atarsanız telefonu hiç kullanamayabilirsiniz.

Zenex ile ile iletişime geçip mi hesabı durumunu öğrenebilir ve mi hesabı kaldırma servisi satın alabilirsiniz. Ondan sonra dilediğiniz romu atmanızda bir sakınca yoktur.
Şu an maddi durumum yok maalesef :(

Oyla:

AhmetAyyildiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hacı Ahmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
Şu an maddi durumum yok maalesef :(
kardeşim sorunu çözdün mü bilmiyorum sana bir kaç tavsiye veriyim aynı sorun benım de başıma geldi mıuı 11.0.5 de dahil 5 ten sonrasında olmuyor cloud silme haberin olsun mıuı tabanlı birçok rom yükledim hesap isticek elinde sonunda sana tavsiyem aosp tabanlı pixel exprience tarzı bi rom kurman mıuı den vazgeçip mıuı 12 ye kadar hepsini denedim çünkü açılış ekranında şifre istiyor

Oyla:

Mi 8 Lite KullananEren

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim sorunu çözdün mü bilmiyorum sana bir kaç tavsiye veriyim aynı sorun benım de başıma geldi mıuı 11.0.5 de dahil 5 ten sonrasında olmuyor cloud silme haberin olsun mıuı tabanlı birçok rom yükledim hesap isticek elinde sonunda sana tavsiyem aosp tabanlı pixel exprience tarzı bi rom kurman mıuı den vazgeçip mıuı 12 ye kadar hepsini denedim çünkü açılış ekranında şifre istiyor
Hocam çoktan verdik tamirciye :(

Oyla:

AhmetAyyildiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hacı Ahmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
Hocam çoktan verdik tamirciye :(
Kardeşim çözdüm bugün ben sorunu aynı bi cihazda çok basitti tekrar ilk kurulumda sım kartını çıkartıp wifi açmayınca oluyordu tamirci cloud hesabını silme işleminimi yapıcak bu 200 300 lira olan ?

Oyla:
Üst Alt