Yardım Mi Cloud'u Kullanamıyorum

yusuff11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 9.3.0
Telefon Modeli
Redmi Note 4
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar mi clouda giriyorum. Sonrasında galeri kişiler gibi bölümleri açarken benden sms doğrulaması istiyor fakat sms bana ulaşmıyor. 2 gündür durum bu. Bu yüzden de mi cloudu kullanamıyorum. Ne yaptıysam olmadı. Lütfen yardım edin

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Site üzerinden üyeliğinizi kontrol ettiniz mi? Sms doğrulaması istiyor muydu hatirlamiyorum ama siteden numaranizi falan bir kontrol edin.

İlgili site;

Oyla:

yusuff11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Site üzerinden üyeliğinizi kontrol ettiniz mi? Sms doğrulaması istiyor muydu hatirlamiyorum ama siteden numaranizi falan bir kontrol edin.

İlgili site;
Ne demek istediğinizi anlamadım ama ben daha önce mi cloudu kullanıyordum ve daha önceleri sms doğrulaması ile girebiliyordum ama şimdi sms bana gelmiyor

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Demek istediğim şey açık, siteden numaranizi kontrol edin demiştim. Fakat zaten cihazda mi hesabi tanımlı ise yedekleme seçeneklerini aktif ettiğinizde bir doğrulama istememeli. Yalnızca çağrı geçmişi ve mesaj geçmişi yedeklemesi yapıldığında bir defalik sms gönderiyordu merkeze. Fakat tarafiniza bir onay sms'i iletilmiyordu onda da.

Oyla:

yusuff11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de anlamadım. sms onayı istiyor ve sms de bana ulaşmıyor

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Demek istediğim şey açık, siteden numaranizi kontrol edin demiştim. Fakat zaten cihazda mi hesabi tanımlı ise yedekleme seçeneklerini aktif ettiğinizde bir doğrulama istememeli. Yalnızca çağrı geçmişi ve mesaj geçmişi yedeklemesi yapıldığında bir defalik sms gönderiyordu merkeze. Fakat tarafiniza bir onay sms'i iletilmiyordu onda da.
Arkadaş doğru söylüyor hocam. Mi cloud hesabınıza telefon numarası ve şifre ile girebiliyorsunuz. Ne var ki yüklediğiniz dosyaları görmek için hesap onayı istiyor ve telefonunuza gelen kodu girmeniz gerekiyor. Ne var ki size herhangi bir SMS gelmiyor.
Ben bu yüzden mi cloud hesabınıza kullanamıyorum. Hakikaten tuhaf bir durum.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Arkadaş doğru söylüyor hocam. Mi cloud hesabınıza telefon numarası ve şifre ile girebiliyorsunuz. Ne var ki yüklediğiniz dosyaları görmek için hesap onayı istiyor ve telefonunuza gelen kodu girmeniz gerekiyor. Ne var ki size herhangi bir SMS gelmiyor.
Ben bu yüzden mi cloud hesabınıza kullanamıyorum. Hakikaten tuhaf bir durum.

Çok ilginç. Ben hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Bayağı eski bir hesap, ondan olabilir mi ki?

Oyla:

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Çok ilginç. Ben hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Bayağı eski bir hesap, ondan olabilir mi ki?
Cihazı alalı yedi ay oluyor. Aldıktan on beş gün sonra hesap oluşturdum. Fakat dediğim gibi kullanma şansım olmadı. Ben de mecburen Google drive kullanıyorum. Çok ta lazım değil aslında. Xiaomi' nin elestirebilecegim nadir yönlerinden biri diyebilirim. Tabi benim açımdan.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar aslında tek yöntem sizin SMS göndermeniz değil, Xiaomi siz hesabınıza giriş yaptığınızda cihazınıza SMS kodu göndererek de doğrulama istiyebiliyor. Aynen Bankaların, whatsapp, telegram vb. uygulamaların yaptığı gibi. Bu yöntemdeki tek sorun her zaman bu SMS onayını göndermiyor. Bazen en.miui.com'a girişte, bazen i.mi.com girişinde, bazen miui.com girişinde doğrulama isteyebiliyor. Örneğin benden çok uzun zamandır istemiyordu ancak bugün Mi Cloud PC suite indirince doğrulama isteyerek SMS gönderdi ve SIM kartım kendiliğinden onaylı oldu. Yani son derece karmaşık olan Xiaomi sitelerinden birine giriş yaparken SMS onayı isterse SIM kartınız da otomatik olarak onaylanmış hale gelecektir...

Oyla:

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Arkadaşlar aslında tek yöntem sizin SMS göndermeniz değil, Xiaomi siz hesabınıza giriş yaptığınızda cihazınıza SMS kodu göndererek de doğrulama istiyebiliyor. Aynen Bankaların, whatsapp, telegram vb. uygulamaların yaptığı gibi. Bu yöntemdeki tek sorun her zaman bu SMS onayını göndermiyor. Bazen en.miui.com'a girişte, bazen i.mi.com girişinde, bazen miui.com girişinde doğrulama isteyebiliyor. Örneğin benden çok uzun zamandır istemiyordu ancak bugün Mi Cloud PC suite indirince doğrulama isteyerek SMS gönderdi ve SIM kartım kendiliğinden onaylı oldu. Yani son derece karmaşık olan Xiaomi sitelerinden birine giriş yaparken SMS onayı isterse SIM kartınız da otomatik olarak onaylanmış hale gelecektir...
Buradaki sıkıntı daha önce oluşturmuş olduğum mi cloud hesabimda yedekledigim dosyalarını görmek istediğimde SMS onayı istemesi değil sevgili hocam. Aktiflestirme yapacağım kodun SMS ile telefonuma gelmemesi.
Oluşturmuş olduğum şifre ile mı cloud hesabına giriyorum, lakin yedekledigim dosyaları açmak istediğimde SMS onayı istiyor. Fakat o SMS i bana göndermiyor. Dedigim gibi çok önemli degil. Dosyaları yedeklemek için bir çok yöntem var Ben Google drive kullaniyorum. Yanlız bu durum sizce de biraz garip değil mi?

Oyla:
Üst Alt