Yardım MI Cloud Yedekleme Sıkıntısı

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Arkadaşlar Mi4 cihazın otomatik günlük yedeklemesini açtığım vakit yedeklemeden sonra coğu uygulamanın verisini siliyor ve her gün 500-600mb kadar uygulama açılınca internetten veri yüklüyor. bunu aşmanın bir yolu varmı? yada bu sorunla karşılaşan arkadaşlarım varmı? sanırım bir hata.. teşekkürler.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar Mi4 cihazın otomatik günlük yedeklemesini açtığım vakit yedeklemeden sonra coğu uygulamanın verisini siliyor ve her gün 500-600mb kadar uygulama açılınca internetten veri yüklüyor. bunu aşmanın bir yolu varmı? yada bu sorunla karşılaşan arkadaşlarım varmı? sanırım bir hata.. teşekkürler.
Tam olarak sorunu anlayamadım. Cloud uygulama verilerini yedeklemez. Ana ekran düzeni, rom ayarlarını, Wifi şifrelerini, notları, mesajları, rehberinizi, resimlerinizi falan yedekler.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam uygulamalari yedeklemesinde sikinti yok. Hersey cok guzel yedekleniyor lakin yedeklemeden sonra suanki telefondaki bazi uygulamalarin verisini siliyor. Genelde verisi çok olan uygulamalarin verisi siliniyor ama bir sikinti daha var. Verisi silinmis olarak gozuken uygulamalarin hafizada sakli tutuyor ve 1 hafta gibi bir surede telefonun hafizasi tamamen doluyor. Yedeklemeden sonra facebook uygulamasinin kesin verisi siliniyor 110mb kadar. Bunu her yedeklemede internetten cekiyor 110mb tekrar hafizaya yukleniyor.

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece facebook uygulamasindan haftalik 770mb yukluyor ve hafizayi dolduyor. Bu sadece mi cloud yedeklemesinde oluyor.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
İlginç hocam, bu şekilde kullanan arkadaşlar cevap yazacaktır. Bende yukarda yazdığım gibi kullanılıyor. Hiçbir veri falan silinmedi bugüne kadar.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt