Yardım Mi Cloud Fotoğraf Yedeği

JupiterEnes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Poco X3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
yok
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar bir süre önce indirmeyi tamamladım fakat dosyayı açıp herhangi bir kontrol yapmadım bugün fotoğraflara ulaşmak için dosyayı açmak istediğimde dosyanın hatalı yüklendiğini ve hiç açılmadığını gördüm ve indirme süresi doldu ne yapabilirim ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Maalesef, dosyanın hatalı yüklendiğini anladığınız için, birkaç şey yapabilirsiniz. Bunlardan biri farklı bir cihazda mi Cloud yedeği dosyanızı açmayı denemek olabilir. Eğer bu yöntem işe yaramazsa farklı bir internet bağlantısı üzerinden indirmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, dosyanın boyutu ve internet bağlantınızın hızı gibi faktörler indirme işlemi sırasında sorunlara neden olabilir. Eğer imkansızsa yardım almak için Xiaomi destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Oyla:

JupiterEnes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Poco X3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef, dosyanın hatalı yüklendiğini anladığınız için, birkaç şey yapabilirsiniz. Bunlardan biri farklı bir cihazda mi Cloud yedeği dosyanızı açmayı denemek olabilir. Eğer bu yöntem işe yaramazsa farklı bir internet bağlantısı üzerinden indirmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, dosyanın boyutu ve internet bağlantınızın hızı gibi faktörler indirme işlemi sırasında sorunlara neden olabilir. Eğer imkansızsa yardım almak için Xiaomi destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.
Xiaomi destek ekibi ile nereden iletişim kurabilirim çünkü tekrar indirme yapamıyorum

Oyla:

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Xiaomi destek ekibi ile nereden iletişim kurabilirim çünkü tekrar indirme yapamıyorum
Xiaomi destek ekibiyle iletişim kurmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Xiaomi web sitesine gidin:
2. Sayfanın alt kısmındaki "Destek" bölümüne tıklayın.
3. "Sıkça Sorulan Sorular"ı veya "Canlı Destek"i seçin. "Canlı Destek" bölümünde bir e-posta gönderebilir veya canlı sohbet seçeneğiyle doğrudan bir temsilciye yazabilirsiniz.
4. Sorununuzu kısaca açıklayın ve Xiaomi destek ekibinin size yardımcı olmasını isteyin.

Ayrıca, Xiaomi Destek ekibine sosyal medya kanalları aracılığıyla da ulaşabilirsiniz. Xiaomi Türkiye resmi Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarına mesaj göndererek sorununuzu beyan edebilirsiniz.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.226
mi cloud fotoğraf ve videolar için erişime kapatıldı bununla ilgili daha önce mail vb bildirimler gelmişti tam tarihi hatırlamıyorum ama kapandıktan sonra bu dosyalarınıza erişimin olmayacağı yazıyordu. mi cloud yardım sayfasından yazmayı deneyin.

Oyla:
Üst Alt