- Adım
- semih
- Cihazım
- mi max 2 64G
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- son resmi sürüm
- Telefon Modeli
- mi max 2
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Üstadlar kolay gelsin, mi max 2 telefonum bozuldu ve farklı bir telefona geçtim, ancak bozuk telefonumun dahili hafızasına ulaşamadığım için bir çok dosyamı kaybettim, mi cloud yedeği açıktı ancak 2017de 5GB dolduğu için sonrası yok yine de pcde internet tarayıcıdan cloud şifremle kaydedilmiş verilere ulaştım ancak misal fotoğraflar başlığında yüzlerce fotoğrafı tek seferde indirme yapabileceğim bir yer bulamadım, veya sms kayıtlarını görebiliyorum ama dosya olarak nasıl indireceğim, veya notlar...? yardım ederseniz memnun olurum. Google play'da mi cloud adlı uygulama da yok sanırım.
ek: sms, not, arama kayıtlarında telefon bozulana kadar olan veriler var, çok az yer kapladığı için bunları yedeklemiş sadece fotolar 2017 sonrası yok, normalde cihazı 2017de almıştım ama sdkarttaki tüm fotoları buluta çekerek bulutu doldurmuş hiç kontrol etmedim
ek: sms, not, arama kayıtlarında telefon bozulana kadar olan veriler var, çok az yer kapladığı için bunları yedeklemiş sadece fotolar 2017 sonrası yok, normalde cihazı 2017de almıştım ama sdkarttaki tüm fotoları buluta çekerek bulutu doldurmuş hiç kontrol etmedim
Son düzenleme: