Yardım mi cloud dosyalarını pcden indirme nasıl yapılır?

semihy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
semih
Cihazım
mi max 2 64G
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
son resmi sürüm
Telefon Modeli
mi max 2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Üstadlar kolay gelsin, mi max 2 telefonum bozuldu ve farklı bir telefona geçtim, ancak bozuk telefonumun dahili hafızasına ulaşamadığım için bir çok dosyamı kaybettim, mi cloud yedeği açıktı ancak 2017de 5GB dolduğu için sonrası yok yine de pcde internet tarayıcıdan cloud şifremle kaydedilmiş verilere ulaştım ancak misal fotoğraflar başlığında yüzlerce fotoğrafı tek seferde indirme yapabileceğim bir yer bulamadım, veya sms kayıtlarını görebiliyorum ama dosya olarak nasıl indireceğim, veya notlar...? yardım ederseniz memnun olurum. Google play'da mi cloud adlı uygulama da yok sanırım.

ek: sms, not, arama kayıtlarında telefon bozulana kadar olan veriler var, çok az yer kapladığı için bunları yedeklemiş sadece fotolar 2017 sonrası yok, normalde cihazı 2017de almıştım ama sdkarttaki tüm fotoları buluta çekerek bulutu doldurmuş hiç kontrol etmedim

Son düzenleme:

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
bilgisayar için mi cloud uygulaması var hocam, o uygulama üzerinden buluttaki tüm dosyalarınızı kolayca indirebilirsiniz

Oyla:

semihy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
semih
Cihazım
mi max 2 64G
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayar için mi cloud uygulaması var hocam, o uygulama üzerinden buluttaki tüm dosyalarınızı kolayca indirebilirsiniz
windows mağazada mı? ya da xiaomi resmi sitesinde var mı? bir de mesajları çaldırmayayım 3. parti programlara

Oyla:

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
windows mağazada mı? ya da xiaomi resmi sitesinde var mı? bir de mesajları çaldırmayayım 3. parti programlara
buradan indirebilirsiniz diye biliyorum

Oyla:

semihy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
semih
Cihazım
mi max 2 64G
Konular
2
maalesef hocam bu program cihaz bağlı olmadan çalışmıyor daha doğrusu cihazı bağlayınca pcye yedeklemek için kullanılabilir, bulutla ilgili bir seçenek göremedim

Oyla:

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
maalesef hocam bu program cihaz bağlı olmadan çalışmıyor daha doğrusu cihazı bağlayınca pcye yedeklemek için kullanılabilir, bulutla ilgili bir seçenek göremedim
hocam eski indirilenlerimde buldum, zamanında mi5 imin yedeklerini almak için kullanmıştım, internette aynı dosyayı bulamadım o yüzden sorumluluk size ait

Oyla:

semihy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
semih
Cihazım
mi max 2 64G
Konular
2
Hocam teşekkür ederim, program da web sitesiyle aynı, fotoğraflar tarih bazında tek tek işaretlenip indirilebiliyor ancak notlar ve smsler toplu işaretleniyor ama indirilmiyor.

Oyla:

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
Hocam teşekkür ederim, program da web sitesiyle aynı, fotoğraflar tarih bazında tek tek işaretlenip indirilebiliyor ancak notlar ve smsler toplu işaretleniyor ama indirilmiyor.
valla tam bilgim yok hocam, baya oldu kullanalı kusura bakmayın

Oyla:
Üst Alt