Yardım Mi Cloud doldu

yecgaa_01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Enes
Cihazım
Xiaomi Mİ 11T
Konular
1
Arkadaşlar hayırlı akşamlar yeni telefon aldım Mi Cloud'u o telefona geçireceğim ama Cloud dolmuş galeri doldurmuş Cloud'u nasıl boşaltabilirim? Bu gece yapmam gerek.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Geleri uygulamanızın içinde Albümler sekmesinin altına bakın, varsa silinen öğeler kısmındaki öğeleri temizleyin. Cloud artık resim yedeklemesi yapmıyor.

yecgaa_01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Enes
Cihazım
Xiaomi Mİ 11T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geleri uygulamanızın içinde Albümler sekmesinin altına bakın, varsa silinen öğeler kısmındaki öğeleri temizleyin. Cloud artık resim yedeklemesi yapmıyor.
hocam telefonda şuanda hiç resim yok hepsini pc ye attım ama cloudda resimler kaydedilmiş zamanında onları silmem lazım yoksa telefonun yedeğini alamayacağım

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Pc üzerinden Cloud hesabınıza girip baktınız mı? Cihazda görünmüyorsa, pc sürümünde görünebilir. Telefon yedeği için neden MiCloud tercih ediyorsunuz?

yecgaa_01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Enes
Cihazım
Xiaomi Mİ 11T
Konular
1
Pc üzerinden Cloud hesabınıza girip baktınız mı? Cihazda görünmüyorsa, pc sürümünde görünebilir. Telefon yedeği için neden MiCloud tercih ediyorsunuz?
bilgisayardanda baktım hocam gözükmüyor bi türlü tercih etme sebebim ise telefonun kendi uygulaması diye onu kullkandım

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
bilgisayardanda baktım hocam gözükmüyor bi türlü tercih etme sebebim ise telefonun kendi uygulaması diye onu kullkandım
Hocam şimdi şöyle bir durum oldu. Mi Cloud fotoğraf yedekleme işlemini kaldırdı, geri yükleme için de belli bir süre tanımıştı. Önceden yedeklenmiş resimleri bu yüzden göremiyor olabilirsiniz. Swift Backup uygulamasını da tercih edebilirsiniz.

yecgaa_01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Enes
Cihazım
Xiaomi Mİ 11T
Konular
1
Hocam şimdi şöyle bir durum oldu. Mi Cloud fotoğraf yedekleme işlemini kaldırdı, geri yükleme için de belli bir süre tanımıştı. Önceden yedeklenmiş resimleri bu yüzden göremiyor olabilirsiniz. Swift Backup uygulamasını da tercih edebilirsiniz.
görmediğim içinde silemiyorum doğrumu? Swift Backup herşeyi aktarıyormu cloud gibi?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Swift uygulaması rootlu cihazlarda daha iyi sonuçlar veriyor, her şeyi yedekleyip tam geri yükleme yapabilir . Eğer satın almak isterseniz 30 tl gibi bir fiyatı vardı sanırım yıllık, ücretli sürümde de aynı şeyi yapabilirsiniz. Ücretsiz sürümde neleri yapabildiğine bakmanız gerekebilir.

Üst Alt