Yardım Mi cloud ana ekran yedegi silme

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 9.10.10 beta miui 11
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Buradada goruldugu gibi ana ekran yedekleme 3 gb gozukuyor su anki yedegi silmek istemiyorum ama Geri kalan eski yedegi nasil silebilirim Eger gerekirse suanki yedekte silinsin sikinti yok bi yardimci olursaniz sevinirim (not web browser uzerinden mi clouda da girdim ama gozukmuyor eski yedek silemiyorum)

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Sil birsey olmaz. Zaten sanki güncel ekrani tekrar yedekler. Browser dan değil ayarladaki mi loud üzerinden sil

Oyla:

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sil birsey olmaz. Zaten sanki güncel ekrani tekrar yedekler. Browser dan değil ayarladaki mi loud üzerinden sil
Hocam derdimi anlatamadim , 5 gb mi cloud var toplam bunun suan 3 gb I dolu gozukuyor yedege bastigimda sadece 0.85 gb ini silebiliyorum geriye kalan 2.2 gb silinemiyor delete tusu yok

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Tamam hocam 2.2gb ekran yedeği uygulamalar VS.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Buradada goruldugu gibi ana ekran yedekleme 3 gb gozukuyor su anki yedegi silmek istemiyorum ama Geri kalan eski yedegi nasil silebilirim Eger gerekirse suanki yedekte silinsin sikinti yok bi yardimci olursaniz sevinirim (not web browser uzerinden mi clouda da girdim ama gozukmuyor eski yedek silemiyorum)

Demek istediğinizi anladım hocam. Pc den girdim ama yinede ana ekran yedeğini silecek alanı göremedim. Telefonunuzdan da göremiyorsunuz. Şuan custom romdayım bende telefondan deneyemiyorum. |(

Oyla:

Erginoz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ergin
Cihazım
Resmi note 8
Konular
0
Demek istediğinizi anladım hocam. Pc den girdim ama yinede ana ekran yedeğini silecek alanı göremedim. Telefonunuzdan da göremiyorsunuz. Şuan custom romdayım bende telefondan deneyemiyorum. |(

Hocam derdimi anlatamadim , 5 gb mi cloud var toplam bunun suan 3 gb I dolu gozukuyor yedege bastigimda sadece 0.85 gb ini silebiliyorum geriye kalan 2.2 gb silinemiyor delete tusu yok

Merhaba çözüm buldunuz mu bilmiyorum lakin ayarlar mi hesabı hizmetler bölümünde Xiaomi cloud yazıyor oraya basıp ana ekran yazan bir yer olacak orayada tıklayacaksiniz ardından yedekleri yönet diyen bir kısım geliyor ordan yapabilirsiniz baya bı yıl geçmiş ama gördüm içinde kaldı :D

Oyla:

msayicioglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
xiaomi note 4
Konular
1

Herkes gibi bende bu sorunu yaşıyorum, şans eseri mi clouddayken izinleri geri çek yaptım, eski versiyona döndü ve öyle silmiştim..

Oyla:
Üst Alt