Soru Mı cloud alanı satın almak

furkansahn6886

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi 5x
Konular
59
Evet arkadaşlar güncel olarak bir yöntem var mı 5 GB alan dolmak üzere şimdiden teşekkürler

MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
maalesef paypal ve mi pay ile ödeme alınıyor ve her ikisi de bizim ülkemizde ve bankacılık sistemimizde yer almıyor.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aslında var ama çok uğraştırıcı... en.miui.com üzerinde yarışmalarla dağıtılan mi kredileri topladıktan sonra telefona china rom yükleniyor. VPN ile çin üzerinden bağlanılmış gibi göstererek mi hesabının bölgesi çin olarak değiştiriliyor. (Bu işlemin yapılması için uzunca bir süre çin romunda vpn kullanmak lazım) Daha sonra bilgisayardan i.mi.com adresine girerek (yine çin vpn olmak zorunda) satın almaya tıklanıyor. Satın alma işlemi mibi.mi.com'a yönleniyor ve burası üzerinden kazanılan mi krediler mi pay'e dönüştürlüyor ve cloud alanı satın alınıyor.

İkinci seçenek ise yurtdışı paypal hesabı açarak paypal'a para aktarmak ve bu şekilde satın almak. Bunun için de uzun uzun yazmak lazım ama küçük bir aramayla pek çok rehbere ulaşabilirsiniz.

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Aslında var ama çok uğraştırıcı... en.miui.com üzerinde yarışmalarla dağıtılan mi kredileri topladıktan sonra telefona china rom yükleniyor. VPN ile çin üzerinden bağlanılmış gibi göstererek mi hesabının bölgesi çin olarak değiştiriliyor. (Bu işlemin yapılması için uzunca bir süre çin romunda vpn kullanmak lazım) Daha sonra bilgisayardan i.mi.com adresine girerek (yine çin vpn olmak zorunda) satın almaya tıklanıyor. Satın alma işlemi mibi.mi.com'a yönleniyor ve burası üzerinden kazanılan mi krediler mi pay'e dönüştürlüyor ve cloud alanı satın alınıyor.

İkinci seçenek ise yurtdışı paypal hesabı açarak paypal'a para aktarmak ve bu şekilde satın almak. Bunun için de uzun uzun yazmak lazım ama küçük bir aramayla pek çok rehbere ulaşabilirsiniz.

hayatı kolaylaştırmak için çıkan bir teknolojiye çeşitli zorlukları aşarak ulaşmak İronik olmuş :)

Oyla:
Üst Alt