Mi cloud 5 gb

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Merhabalar... Xiaomi yada miui severseniz mi cloud çok faydalı ve aynı zamanda gerekli diye düşünüyorum, fakat verilen 5 gb alan çok az gibi geliyor bana bu konuda fikriniz nedir ve bunu artırmanın bir yolu varmıdır.... Teşekkürler

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Arttırmanın bir yolu varsa bende merak ediyorum hocam, burada bulunsun mesajım. Ücretli olarak arttırılabiliyor ama, bizim karttan nasıl çekilebilir ücret onu bilmiyorum :)

Oyla:

by_colakoglu

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arttırmanın bir yolu varsa bende merak ediyorum hocam, burada bulunsun mesajım. Ücretli olarak arttırılabiliyor ama, bizim karttan nasıl çekilebilir ücret onu bilmiyorum :)
Artırma vip cloud sitesinde var ama süreli parayı ödüyordunuz sonra günü bitince bidaha 5 gb :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Artırma vip cloud sitesinde var ama süreli parayı ödüyordunuz sonra günü bitince bidaha 5 gb :)

Evet hocam doğrudur, bende telefondan girince Çince yazdığı için herşey ücret vs. anlayamamıştım; bir daha da bakmadım :) Yıllık ücret değil mi?

Oyla:

by_colakoglu

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Evet hocam doğrudur, bende telefondan girince Çince yazdığı için herşey ücret vs. anlayamamıştım; bir daha da bakmadım :) Yıllık ücret değil mi?

Burası hocam linkten bakabilirsiniz ama süreli iste dön dolaş 5 gb XİAOMİ biraz pinti galiba bu konuda :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Burası hocam linkten bakabilirsiniz ama süreli iste dön dolaş 5 gb XİAOMİ biraz pinti galiba bu konuda :)

Hocam sağolun şimdi baktım; +20 gb yıllık 98 HK dollars diyor 1 yıllık; 46 lira yapıyormuş şuan. Satın al dediğimde ise, Paypal'e yönlendiriyor. Ödeme yeri olarak da Türkiye seçilmiyor tabi. Başka bir ödeme şekli de tanımlamamışlar anladığım kadarı ile.

Bu arada 188 HK Dollars'a 100 Gb ek kota veriliyormuş ki bayağı iyi; fakat 20 Gb ile fiyat 2 kat artarken boyut 5 kat artmış; o garip geldi.

Oyla:

by_colakoglu

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Hocam sağolun şimdi baktım; +20 gb yıllık 98 HK dollars diyor 1 yıllık; 46 lira yapıyormuş şuan. Satın al dediğimde ise, Paypal'e yönlendiriyor. Ödeme yeri olarak da Türkiye seçilmiyor tabi. Başka bir ödeme şekli de tanımlamamışlar anladığım kadarı ile.

Bu arada 188 HK Dollars'a 100 Gb ek kota veriliyormuş ki bayağı iyi; fakat 20 Gb ile fiyat 2 kat artarken boyut 5 kat artmış; o garip geldi.
R.e ne demek. Ben süre sınırı olduğu için biraz soğuk bakıyorum... Bide merak ediyorum mesela 3 aylık paket aldık doldurduk da doldurduk sonra süre bitince ne oluyo bizim verileri atıyorlarmi? :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
R.e ne demek. Ben süre sınırı olduğu için biraz soğuk bakıyorum... Bide merak ediyorum mesela 3 aylık paket aldık doldurduk da doldurduk sonra süre bitince ne oluyo bizim verileri atıyorlarmi? :)

Hocam bu cloud işlerinde pek tecrübem yok ama, genelde belli bir müddet (Atıyorum 1 ay) verilerinizi saklamaya devam ediyorlar diye biliyorum. Sonrasında ise ulaşamıyorsunuz verilere.

Oyla:

by_colakoglu

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Hocam bu cloud işlerinde pek tecrübem yok ama, genelde belli bir müddet (Atıyorum 1 ay) verilerinizi saklamaya devam ediyorlar diye biliyorum. Sonrasında ise ulaşamıyorsunuz verilere.
Riskliymiş hocam bi düşünün en kıymetli resimleriniz orada ve abonelik yenilemeyi unuttunuz gitti hepsi :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Riskliymiş hocam bi düşünün en kıymetli resimleriniz orada ve abonelik yenilemeyi unuttunuz gitti hepsi :)

Hocam zaten önemli verileri sadece Cloud'da bulundurmaya sıcak bakmıyorum, en güzeli Cloud + HDD'e yedeklemek; mümkünse Medyaya yazdırmak ayrıca. Çok önemli verileriniz varsa Cloud'a da hiç bulaşmaya gerek yok, öyle yada böyle riskli. Birisi Cloud'dan veri sızdırırsa, verileriniz internette olabilir.

Oyla:
Üst Alt