Soru Mİ BOX S Hafızası Nasıl Artar?

KORI488

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Koray
Cihazım
IPHONE 6S
Konular
2
Merhabalar XIAOMI MI BOX S Siparişi Verdim HEPSIBURADA Üzerinden Cihazın Hafızası 8 GB Yetmeyecek Büyük Bir Olasılıkla Hafızasını USB Bellek İle Arttırma Şansım Var mı? 16 GB Kadar USB Belleği Cihaza Takınca Hafıza Direk Artmış Oluyor mu Ek İşlem Yapmaya Gerek Var mı?

Ayrıca Evdeki İnternet 16 Mbps Dönüştürücü İle Ethernet Bağlama Şansımız Var mı

Hangi USB Bellekle Dönüştürücüyü Tavsiye Edersiniz Lütfen Yardımcı Olun :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Resim video vs. çekmeyeceğiniz, ağır oyun oynamayacağınız için hafıza sistem uygulamaları için yeterli oluyor. Görüsntülemek istediğiniz videolar, resimler vs. için de söylediğiniz gibi arkasında yer alan USB girişini kullanabilirsiniz.

Forumda baseus marka dönüştürücü kullanan arkadaşlarımız oldukça memnun olduklarını belirtmişlerdi. Ancak wifi da oldukça hızlı öncelikle wifi ile denemenizi eğer yeterli gelmez ise ethernet kullanmanızı tavsiye ederim.

Oyla:

hasanbaglan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
iphone 4
Konular
0
USB 3.0 olmak üzere 32 gb USB bellek takıp varsayılan hafıza yaparsan herşeyi yuklersin makinaya

Oyla:

Mogans00

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Tuğra
Cihazım
Mi 10 T Pro
Konular
0
Resim video vs. çekmeyeceğiniz, ağır oyun oynamayacağınız için hafıza sistem uygulamaları için yeterli oluyor. Görüsntülemek istediğiniz videolar, resimler vs. için de söylediğiniz gibi arkasında yer alan USB girişini kullanabilirsiniz.

Forumda baseus marka dönüştürücü kullanan arkadaşlarımız oldukça memnun olduklarını belirtmişlerdi. Ancak wifi da oldukça hızlı öncelikle wifi ile denemenizi eğer yeterli gelmez ise ethernet kullanmanızı tavsiye ederim.
Hafıza ve ram artırmak mümkün mü peki hocam

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular