Soru mi box s android 12 sorunsalı

_portfoy_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TEVFİK
Cihazım
REDMİ PRO
Konular
5
android 12 yaptım hiçbirşekilde cihaza program atamıyorum. file comender tarzı uygulamalar çalışmıyor ,yardımlarınızı esirgemeyin...

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Öncelikle, Mi Box S cihazınız için Android 12 yükseltmesi yaptığınızı belirtmişsiniz. Bu işletim sistemi sürümü oldukça yeni bir sürüm olduğu için bazı uygulamalar henüz bu sürüme uyumlu olmayabilir. Bu durum, çeşitli sorunlara neden olabilir.

File Commander veya benzeri uygulamaları kullanmaya çalışırken sorun yaşıyorsanız, birkaç farklı çözüm deneyebilirsiniz:

1. Uygulamaları Güncelleyin: Uygulamanın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun. Uygulamanın en son sürümü, genellikle en yeni Android sürümüne uyumludur.

2. Uygulamaları Yeniden Yükleyin: Uygulamanın sorun çıkarıyor olması durumunda, uygulamayı tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.

3. Manüel İzinler: Android 12, uygulamalara verilen izinleri daha hassas bir şekilde kontrol etmenizi sağlar. Bu uygulamaların belirli dosyalara veya işlevlere erişimini engelliyor olabilir, bu yüzden hangi izinlerin verildiğini kontrol edin ve gerekirse değiştirin.

4. Farklı Uygulamaları Deneyin: File Commander gibi bir dosya yöneticisi uygulamasında yaşadığınız sorunu çözmek için uyumlu alternatif uygulamalar da denenebilir.

Unutmayın, bu tür teknik sorunlarla karşılaşıyorsanız, her zaman cihazınızın servis sağlayıcısına veya üreticisine başvurabilir ve onlardan teknik destek alabilirsiniz. Her ihtimale karşı, Android 12 yükseltmesi yapmadan önce, cihazınızın yedeklerini aldığınızı umuyoruz. Bu tür durumlar için her zaman bir yedek planınız olmalıdır. Umarım çözüm önerilerim uygulama sorununuzu çözmenize yardımcı olur. Başarılar dilerim.

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
x-plore kullanıyorum play storede var onu deneyin.

_portfoy_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TEVFİK
Cihazım
REDMİ PRO
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Cihaza göre sorunları olması çok ilginç. Bendeki en büyük sorun amazon prime videonun bazen takılması ve son dönemde daha da nadir olan ana ekrandaki lag. Dün launcher güncellenmiş ve alışveriş diye bi sekme gelmiş film satıyor google.

Üst Alt