Yardım Mi Box S 4K Youtube vanced sorunu

tolga0732

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 t, Note 5
Meslek
Mekatronik
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
mi boxs
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mi Box S 4K kullanıyorum ancak youtube reklamlarından bıktım. youtube vanced kurduğumda uyumsuzluk oluyor telefonda ki gibi stabil çalışmıyor. Düzgün çalışan bir sürümü var mıdır? Yapabilen oldu mu acaba ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

sonergul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
11

Mi Box S 4K kullanıyorum ancak youtube reklamlarından bıktım. youtube vanced kurduğumda uyumsuzluk oluyor telefonda ki gibi stabil çalışmıyor. Düzgün çalışan bir sürümü var mıdır? Yapabilen oldu mu acaba ?

Kazgangap arkadaşın dediği gibi New Pipe'ı deneyin.
Olmadı burdan geçmiş sürümleri yükleyerek deneyin..

Oyla:

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11

Uzun uğraşlar sonucu ben şöyle çözdüm önce bir mause alacaksınız sonra geliştirici seçenekleri açın MIUI optimizasyonu açık ise kapatın USB belleğe vanced manager indirin daha sonra mi box a takın ve dosya yöneticisi programı ile açın ve fare ile kuruluma başlayın mi box kumandası ile kuramazsin ve kullanamazsınız sebebi uygulama mibox için uyumlu değildir ama fare ile güzel çalışıyor uğraşamam dersen kendi telefondan ekranı yansıt.

Oyla:

tolga0732

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 t, Note 5
Meslek
Mekatronik
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun uğraşlar sonucu ben şöyle çözdüm önce bir mause alacaksınız sonra geliştirici seçenekleri açın MIUI optimizasyonu açık ise kapatın USB belleğe vanced manager indirin daha sonra mi box a takın ve dosya yöneticisi programı ile açın ve fare ile kuruluma başlayın mi box kumandası ile kuramazsin ve kullanamazsınız sebebi uygulama mibox için uyumlu değildir ama fare ile güzel çalışıyor uğraşamam dersen kendi telefondan ekranı yansıt.
eyvallah hocam araştırdım vanced kadar iyi çalışan bir program buldum smart youtube şimdi yükledim stabil çalışıyor. sesli komut ile aramada yapıyor. Şimdilik bunu kullanacağım bir sıkıntı olursa dediğiniz yöntemi deneyeceğim

Oyla:

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11
eyvallah hocam araştırdım vanced kadar iyi çalışan bir program buldum smart youtube şimdi yükledim stabil çalışıyor. sesli komut ile aramada yapıyor. Şimdilik bunu kullanacağım bir sıkıntı olursa dediğiniz yöntemi deneyeceğim
Mi box kumandası ile uyumlu mu?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

mibox için bu uygulamayı öneririm. Nebula manager yoksa kurup ana ekrana ekleyin..

Oyla:
Üst Alt