Yardım Mi Box S 4K Ethernet Hız Sorunu

Alicanus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alicanus
Cihazım
Mi box
Konular
1
Merhabalar ,

Mi box s 4k kullanıcısıyım yıllardır ethernet ile bağlantı alıyorum hiç sorun yoktu son bir kaç gündür ethernet ile internete giriş sağlayamıyorum hız testi 0 megabit çıkıyor upload 1-2 arası çıkıyor. Hiç böyle bir sorun yaşamadım wifi ile hız kaybı oluyor o yüzden tercih etmiyorum. Hiç bir sorun yokken bir anda böyle sorun neyden kaynaklanıyor yardımlarınızı rica ederim

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
Merhabalar ,

Mi box s 4k kullanıcısıyım yıllardır ethernet ile bağlantı alıyorum hiç sorun yoktu son bir kaç gündür ethernet ile internete giriş sağlayamıyorum hız testi 0 megabit çıkıyor upload 1-2 arası çıkıyor. Hiç böyle bir sorun yaşamadım wifi ile hız kaybı oluyor o yüzden tercih etmiyorum. Hiç bir sorun yokken bir anda böyle sorun neyden kaynaklanıyor yardımlarınızı rica ederim
kablonuz arizalanmis olabilir veya eth portu, modem uzerinde farklı yere farkli kabloyla takip deneyim

Alicanus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alicanus
Cihazım
Mi box
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablonuz arizalanmis olabilir veya eth portu, modem uzerinde farklı yere farkli kabloyla takip deneyim
Denedim aynı sorunu yaşıyor büyük ihtimalle ethernet portu bozuldu önerebileceğiniz bir cihaz var mı acaba

Berra Şevval Korkut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berra Şevval
Cihazım
Rn10 pro
Konular
25
Modemi formatladınızmı

Üst Alt