Çözüldü Mı box s 4k Çözünürlük

Hako22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Redmi
Cihazım
Redmi note10pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 10 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar arkadaşlar,40" akılsız led full hd televizyonumuzu akıllı yapmak , tv yi youtube ve internet olarak kullanmak için , Mı box s 4k almak istiyoruz.Tv full hd olması 4k izlememize engel teşkil eder mi , bu cihazın bir üst modeli var mıdır başka cihaz tavsiyeniz olur mu? konuya çok hakim olmadığım için bilen yada cihazı kullanan arkadaşlara sormak istedim,teşekkürler.

Çözüm
Televizyonunuzun çözünürlüğü neyse onu alırsınız. Yani Box 4k da olsa 24k çözünürlük bile sunsa televizyonunuzdan Full HD yayın alabilirsiniz. Bu nedenle de üst modele bakmanıza gerek yok hatta mi tv stick bile işinizi görecektir. Ancak ileride daha iyi bir televizyon almayı düşünüyorsanız 4k daha iyi tabii ki.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Televizyonunuzun çözünürlüğü neyse onu alırsınız. Yani Box 4k da olsa 24k çözünürlük bile sunsa televizyonunuzdan Full HD yayın alabilirsiniz. Bu nedenle de üst modele bakmanıza gerek yok hatta mi tv stick bile işinizi görecektir. Ancak ileride daha iyi bir televizyon almayı düşünüyorsanız 4k daha iyi tabii ki.

Oyla: Çözüm

Hako22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Redmi
Cihazım
Redmi note10pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Oyla:
Üst Alt