Yardım Mi Box S 4K Cihaz Açılmıyor.

dermentzi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
MiBoxS
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
android pie
Telefon Modeli
mi box s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Cİhazımı son sürüme güncelledim. Yükleme tamamlandıktan sonra cihaz yeniden başlatılmak üzere kapandı. Açılış ekranı geldi fakat yaklaşık 1 saat o şekilde kaldı. Ardından güç kablosunu çıkardım ve tekrar taktım şu an cihazın açılış ekranı gelip kapanıyor tekrar açılış ekranı geliyor ve bu sürekli bu şekilde devam ediyor. Hard reset yapmayı deniyorum fakat boot menüsü de gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? (Cihaz kendi kendine açılıp kapandığı için açılış ekranı gelip gidyor,fotoğraftaki olduğu gibi)

Ekli dosyalar

• IMG_20200408_164729.jpg
    IMG_20200408_164729.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 32

Emekbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba. Cİhazımı son sürüme güncelledim. Yükleme tamamlandıktan sonra cihaz yeniden başlatılmak üzere kapandı. Açılış ekranı geldi fakat yaklaşık 1 saat o şekilde kaldı. Ardından güç kablosunu çıkardım ve tekrar taktım şu an cihazın açılış ekranı gelip kapanıyor tekrar açılış ekranı geliyor ve bu sürekli bu şekilde devam ediyor. Hard reset yapmayı deniyorum fakat boot menüsü de gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? (Cihaz kendi kendine açılıp kapandığı için açılış ekranı gelip gidyor,fotoğraftaki olduğu gibi)
Aynı şeyde benım başima geldı yazılım yarıda kaldı dedıgın gıbı bende kabloyu cıkardım cıhaz reset atıyo mı logosu gelıyo kapanıyo bı cozum varmı acaba

Oyla:

Gökhan52Kaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan Kaya
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
Aynı şeyde benım başima geldı yazılım yarıda kaldı dedıgın gıbı bende kabloyu cıkardım cıhaz reset atıyo mı logosu gelıyo kapanıyo bı cozum varmı acaba
Soruna bı çözüm bulabildiniz mi aynı sorun benim de başıma geldi

Oyla:

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Bende de aynı sorun oldu. Nasıl çözdünüz acaba.

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
bende de aynı sorun oluştu.
Bir forum sayfasında bunun için çözüm var aynı olay abimin box'a da olmuştu ve bu şekilde kurtarmıştık. Ancak işlemleri uygulamadan önce son sayfada uyarı yapılmış, mac adresi ve netflix drm korumasını kaybetmemek adına o uyarıya dikkat etmek gerekiyor zira biz abimin cihazı kurtarırken yabancı kaynaklardan da araştırmış ve son sayfadaki uyarıya göre yapmıştık, bir kullanıcı sonradan bu uyarıyı yorum olarak eklemiş.

Oyla:
Üst Alt