mı box hk

blackmannnnn19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi4
Konular
10
aşağıdaki linkte bulunan urun hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Türkçe dil desteği varmı?
sistem android mi?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
aşağıdaki linkte bulunan urun hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Türkçe dil desteği varmı?
sistem android mi?
Cihazda şu an için sadece Çince dil mevcut fakat yakın zamanda global pazarda da satışa sunulacak. Satışa sunulurken çok büyük ihtimalle global versiyon adında farklı bir model çıkacaktır. Eğer satın almayı düşünüyorsanız tavsiyem bu modeli beklemeniz yönünde olacaktır.

blackmannnnn19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi4
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsi burada da satışı var, ama Türkçe menüsü yoksa almaya gerek yok, kodisi mevcuttur herhalde

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Kodi yi ayrıca yükleye bilirsin elbette. Çince olarak geliyor, ingilizce yapılması kolay ama gapps yüklediği halde oturum açamamış, 1mobilemarketle market olayını çözmüştüm. cantara hocamın dediği oldukça mantıklı.

blackmannnnn19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi4
Konular
10
ben aslında ucuz fiyata özelliği olmayan bir tv alıp bu vb. bir kutuyla kodiyle kullanmayı düşünüyorum. bunun haricinde tavsiye edebileceğiniz Türkçe dil seçeneği olan var midir acaba?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ben aslında ucuz fiyata özelliği olmayan bir tv alıp bu vb. bir kutuyla kodiyle kullanmayı düşünüyorum. bunun haricinde tavsiye edebileceğiniz Türkçe dil seçeneği olan var midir acaba?

Hocam açıkçası ben de uzun zaman mi Box veya Mi box mini almak için bekledim ama sonunda hem beklemekten sıkıldığım, hem daha pahalı olduğu hem de uğraşılması gereken cihazlardan olduğu için MX markalı bir şey aldım. Hiç pişman olmadım :) Geldiği gibi takıp kullandım. Hazır rootlu olarak geldiği için hem online sitelerden film,dizi izlerken hem de apk indirirken adaway çok faydalı oluyor. İçerisinde kodi falan da yüklü olarak geldi ama mkvod ve online dizi film siteleri olunca açıkçası kodiyle de hiç uğraşmadım. İşimi fazlasıyla görüyor. Ben denemek için en ucuzunu almıştım. Dolayısıyla tek sıkıntısı donanımı 8GB rom ve 1GB ram var. BT kumanda koluyla oynanacak oyunlar için yeterli olmuyor. Bunu ailemden birine hediye edip daha üst modelini almayı düşünüyorum. Benim aldığım model bu :

blackmannnnn19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi4
Konular
10
bu donanımla kullandığınız cihazda takılmadan izleyebiliyor musunuz?

siz de bilirsiniz ki, kodi pc de olsun, telefonda olsun biraz yavaş çalışan programdır, mi box ile kodiyi seri çalıştırabilir miyim acaba?

ilgi ve alakanız için teşekkür ederim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
bu donanımla kullandığınız cihazda takılmadan izleyebiliyor musunuz?

siz de bilirsiniz ki, kodi pc de olsun, telefonda olsun biraz yavaş çalışan programdır, mi box ile kodiyi seri çalıştırabilir miyim acaba?

ilgi ve alakanız için teşekkür ederim

Hocam eklentileri falan indirip Kodi'yi tam anlamıyla hiç denemedim. Mkvod üzerinden bazı videoları veya IP TV yayınlarını Kodi ile açtığımda ise her hangi bir takılma olmadı. Bendeki cihaz Mi Box'a göre çok daha basit. Benimki çalışıtırıyorsa Mi Box daha rahat çalıştırır diye düşünüyorum. Ancak bildiğiniz üzere Xiaomi son dönemlerde cihazlarına son derece saçma sınırlamalar getirebiliyor. Bence öncelikle global versiyonu satın alanların yorumlarını bekleyin.

Üst Alt