Haber Mi box hakkında?

Arkadaşlar mi box 1 yada 2 almayı düşünüyorum fakat cihaz hakkında bilgi sahibi değilim. Mesela Türkçe dil desteği varmı? Yoksa ilerde gelme durumu nedir?
Harici uygulama yükleme nasıl
Google market varmı
Ve kullanan arkadaşlar memnun mu?
Görüş ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Değil Türkçe, İngilizce dil desteği bile yok. İngilizce yapmak için bin dereden su getiriliyor.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam amerikada yakında satışa sunacaklar o zaman mecburi ingilizce gelecek cihaza

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam amerikada yakında satışa sunacaklar o zaman mecburi ingilizce gelecek cihaza
Xiaomi'ye artık güvenim kalmadı. Bunu da yeni bir model çıkartıp US versiyon diye sunarlar diye korkuyorum. Yani diğer hiçbir TV Box'a vermeyip sadece Amerika'daki box'lara İngilizce verebilirler.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

antepcarsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Env
Cihazım
Mi5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında donanım olarak aynılarını bulabilirsiniz baktınız mı hiç
Aliekspresden Çin mali 2gb ram li ms8 miydi adı tam hatırlamıyorum aldım bozuk çıktı ne yaptıysam sorunu çözemedim sonunda satıcı beni dolandırdı. Bilindik marka olmadığı surece android box almayı düşünmüyorum. Xiaomiye güveniyorum fakat onunda dil desteği yok

DeeD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4 + m5s+mix2
Konular
5
hepsibuarada bir tane satıcı mi box satiyor bi ara niyetlendim acaba alsammı diye dil desteğini varmi yokmu ne belli değil. görünüşe göre incelemelerde oldukça iyi enteresan markalarin ürünlerine baktığında hep artıda olan kumandasıyla olsun malzemesiyle olsun ama üründe sadece çince dil vermek pek akıl işi değil adamlar tek taraflı görüyolar kendini galiba

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
hepsibuarada bir tane satıcı mi box satiyor bi ara niyetlendim acaba alsammı diye dil desteğini varmi yokmu ne belli değil. görünüşe göre incelemelerde oldukça iyi enteresan markalarin ürünlerine baktığında hep artıda olan kumandasıyla olsun malzemesiyle olsun ama üründe sadece çince dil vermek pek akıl işi değil adamlar tek taraflı görüyolar kendini galiba
Şöyle düşünün. Mesela Vestel Türk kullanıcıları için bir ürünün çıkarıyor. Diyorlar ki bu ürünü alırsanız 1 yıllık Digitürk veya Dsmart veya Tivibu üyeliği de hediye. Çin'de yada mesela Japonya'da yaşayan insanlar da bir şekilde bu ürünü satın alıp niye bunda Çince veya Japonca yok, niye buradaki televizyonları izleyemiyoruz diye yakınıyorlar. Sizce çok mantıklı mı?

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt