Yardım mi box 1.nesil cihaz kumanda ile açılmıyor

mhakan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
mibox 1.nesil cihaz kumanda ile kapatıyorum ama aynı kumanda ile tekrar açılmıyor, açılması için güç fişini çekip tekrar takıyorum, bu sorunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim (kumanda sağlam)

Carlon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 13 pro pls
Konular
4
Kumandanın ön kısmına telefon kameranız ile bakın ve kumandada herhangi bir tuşa basın eğer ışık görüyorsaniz ir verici çalışıyor kumanda sağlam demektir. Veya ir destekli bir telefonla kumanda uygulaması ile deneyin

mhakan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kumandanın ön kısmına telefon kameranız ile bakın ve kumandada herhangi bir tuşa basın eğer ışık görüyorsaniz ir verici çalışıyor kumanda sağlam demektir. Veya ir destekli bir telefonla kumanda uygulaması ile deney
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kumandanın ön kısmına telefon kameranız ile bakın ve kumandada herhangi bir tuşa basın eğer ışık görüyorsaniz ir verici çalışıyor kumanda sağlam demektir. Veya ir destekli bir telefonla kumanda uygulaması ile deneyin
kumanda sağlam arkadaşım, ayrıca mibox kumandası ir değil bluetooth, cep telefonu ile test edilmez

Carlon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 13 pro pls
Konular
4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kumanda sağlam arkadaşım, ayrıca mibox kumandası ir değil bluetooth, cep telefonu ile test edilmez
Bilemiyorum o zaman

Üst Alt