Soru Mİ Band3 ve Mi Fit 4.0.15 Uyumu???

sterno83

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ster
Cihazım
samsung note 4
Konular
1
Merhabalar...
Band3' ü play store ' daki Mi Fit 4.0.15 versiyonu ile kullanan var mı?
Band3'üm global versiyon ve yazılım atarak Türkçeleştirmiştim ve Mi Fit 3.5.5.3 versiyonu ile kullanıyorum.
Gelen çağrılarda rehberdeki isimler görülebiliyor ve mesajlar okunabiliyor.
Mi Fit 4.0.15 versiyonu ile kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Çağrılarda isim görülme sorunu var mı? yada mesajların okunmasında problem var mı?
Şimdiden teşekkürler.

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Mi band 3e Türkçe gelmesinin üzerinden 1 yıldan fazla zaman gecti. 4.0.15 uyumlu ve yeni çıkacak sürümlerle uyumlu olacaktır. Mi band 3te gelen aramaları görme ve mesajları okuma özelliği orijinalde zaten vardır.

sterno83

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ster
Cihazım
samsung note 4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi band 3e Türkçe gelmesinin üzerinden 1 yıldan fazla zaman gecti. 4.0.15 uyumlu ve yeni çıkacak sürümlerle uyumlu olacaktır. Mi band 3te gelen aramaları görme ve mesajları okuma özelliği orijinalde zaten vardır.
2019 aralıktan bu yana kullanıyorum zaten cihazı . tüm özellikler mevcut(Mi Band 3 / NFC - 2.2.0.12 - 1.6.0.6 Türkçe Firmware ve Modified Mi Fit 3.5.5.3 Kurulumu başlığı altında geçen yıl karşılaşılan sorunlar ve çözümleri mevcut.)

ancak global versiyonda forumda da daha öncelerde paylaşılmış bilgiler var.( aramada isim görünmüyor...vs. gibi)
ben Mi Fit 3.5.5.3 versiyonu ile kullanıyorum, 4.0.15 versiyonu ile kullanan var mı merak ettim?

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
2019 aralıktan bu yana kullanıyorum zaten cihazı . tüm özellikler mevcut(Mi Band 3 / NFC - 2.2.0.12 - 1.6.0.6 Türkçe Firmware ve Modified Mi Fit 3.5.5.3 Kurulumu başlığı altında geçen yıl karşılaşılan sorunlar ve çözümleri mevcut.)

ancak global versiyonda forumda da daha öncelerde paylaşılmış bilgiler var.( aramada isim görünmüyor...vs. gibi)
ben Mi Fit 3.5.5.3 versiyonu ile kullanıyorum, 4.0.15 versiyonu ile kullanan var mı merak ettim?
Bende mi band 3 kullanıyordum. 2019 eylülden temmuza kadar kullandım orijinal mi fitten başka hiçbir şey kullanmadım cihazda. 1 kere bile en ufak sorun yaşamadım

Üst Alt