Yardım Mi band 9 ana ekran lokalleştirme sorunu

dfkrolor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fikri
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Merhaba, yakın zamanda mi band 3 cihazımdan mi band 9 cihazıma geçiş yaptım. Açıkçası eski cihazımdan oldukça memnun olduğum için üst versiyonunu alırken araştırma ihtiyacı duymadım fakat asla olacağını tahmin etmediğim bir sorun ile karşılaştım, lokalleştirme yok. Yok'tan kastım ana ekran da ki tarih biçimi (amerikan biçimi kullanılıyor aa/gg) ve gün adları ingilizce. Arayüz her ne kadar türkçe de olsa ana ekranın lokalleştirilmemesi büyük bir sorun. İnternette çözüm aradım fakat bulamadım acaba bu sorun 3. parti yazılımlar ile çözülebilir mi ? eğer öyleyse nasıl bir yol izlemem gerek ?

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
Ana ekrandaki görünüm tema ile alakalı farklı tema yükleyin düzelecektir.

dfkrolor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fikri
Cihazım
xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ana ekrandaki görünüm tema ile alakalı farklı tema yükleyin düzelecektir.
mi fit uygulaması üzerinde ki bütün ana ekran (tema?) lar bu şekilde türkçe bir ekran tasarımı yok maalesef

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
mi fit uygulaması üzerinde ki bütün ana ekran (tema?) lar bu şekilde türkçe bir ekran tasarımı yok maalesef
3.parti uygulamalar ile farklı temalar kurabilirsiniz hocam.

dfkrolor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fikri
Cihazım
xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3.parti uygulamalar ile farklı temalar kurabilirsiniz hocam.
kullanarak kendi arayüzümü tasarladım fakat şuan bunu amaz faces ile yükleyemiyorum bilekliğe bağlanırken hata veriyor, notify uygulamasını denedim bu da mi hesabımı direkt mail, şifre şeklinde istiyor sosyal auth yöntemi mevcut değil 3. parti bir uygulamaya mi hesabımı vermek istemiyorum herhangi başka bir yöntem var mı ?

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
kullanarak kendi arayüzümü tasarladım fakat şuan bunu amaz faces ile yükleyemiyorum bilekliğe bağlanırken hata veriyor, notify uygulamasını denedim bu da mi hesabımı direkt mail, şifre şeklinde istiyor sosyal auth yöntemi mevcut değil 3. parti bir uygulamaya mi hesabımı vermek istemiyorum herhangi başka bir yöntem var mı ?
Amazfaces ile yükleme yapmak biraz sıkıntılı cihaz bağlantısı gerçekleşmek bilmiyor deli edebiliyor. Notify de 7 serisinden sonra işler daha sapa sarıyor bir çok çalışma var ama bende gerçekleşmiyordu. Şunu deneyin amazfaces den farklı bir tema yüklemeyi deneyin kurulum sonrası yaptığınızı yüklemeyi tekrar deneyin.

Üst Alt