Sohbet Mi Band 6 vs Mi Watch Lite

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
bu iki saatten birini alacağım kare saat istiyorum ama band 6 kare değil mi watch kare fakat ekranı tft lcd
hangi saati önersiniz bütçe 450 TL

tahakuzgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Smart 6
Konular
0
Merhaba redmi5plus
Ben band i bırakıp watch'a geçiş yaptım.
Watch lite da en büyük dezavantaj, Xiaomi Wear adında farkı bir uygulama kullanmak zorundasın. Dışarıdan saat arayüzü yüklemek mümkün değil. Bazı gayet iyi arayüzleri var ama. 100 e yakın var fakat yarısını eleyin kafadan.(Zor beğenen biri olarak 4-5 favorim var)
Telefon ekran kilidini açmak için kullanamıyorsun.
Ben daha çok saat gibi olduğu için iyi olduğunu düşünüyorum. Giyime vs. Daha iyi gidiyor. Saatin içindeki özellikler ve arayüz gayet yeterli. Ekranda canlı, hoş. Bir çok kez işimi gören Flaş özelliği var. Ekranı beyaz yapıp parlaklığı en yükseğe alıyor. Eski bildirimlerinin hepsini biriktiriyor istediğin zaman tümünü silebiliyorsun.
Bu arada ben Mi band 4 den geçiş yaptım o yüzden 6 ile tam kıyaslayamıyorum.
Ama memnunum.

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba redmi5plus
Ben band i bırakıp watch'a geçiş yaptım.
Watch lite da en büyük dezavantaj, Xiaomi Wear adında farkı bir uygulama kullanmak zorundasın. Dışarıdan saat arayüzü yüklemek mümkün değil. Bazı gayet iyi arayüzleri var ama. 100 e yakın var fakat yarısını eleyin kafadan.(Zor beğenen biri olarak 4-5 favorim var)
Telefon ekran kilidini açmak için kullanamıyorsun.
Ben daha çok saat gibi olduğu için iyi olduğunu düşünüyorum. Giyime vs. Daha iyi gidiyor. Saatin içindeki özellikler ve arayüz gayet yeterli. Ekranda canlı, hoş. Bir çok kez işimi gören Flaş özelliği var. Ekranı beyaz yapıp parlaklığı en yükseğe alıyor. Eski bildirimlerinin hepsini biriktiriyor istediğin zaman tümünü silebiliyorsun.
Bu arada ben Mi band 4 den geçiş yaptım o yüzden 6 ile tam kıyaslayamıyorum.
Ama memnunum.
büyük ihtimalle bende watch alacağım ama mi band kare olsaydı inu alırdım.
teşekkürler

Üst Alt