Çözüldü Mi band 5 Uyku takibi sorunu

umutcanyangoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umutcan
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Oto Ekspertiz
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.5
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Merhaba ben bu uyku takibini, saati bir türlü ayarlayamıyorum yardım edebilecek var mı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çözüm
Hocam mifit üzerindeki bu ayar otomatik olarak saatinizin aldığı ayarlar. Saat bunu kendi tahminince belirler ve ayarları belirlenen sınırlar dışında değiştiremezsiniz. Günlük olarak düzenli saate bakmalısınız.
Mesela, siz 19 Aralık 23.57de uyuyacağım diyorsunuz ve 20 Aralık 10.57de kalkacagim diyorsunuz. Bunu saat üzerinde bir sonraki güne saat 00 olup 20 Aralık olmadan güncelleyemezsiniz. Uyanma saatinizi saat o güne göre baz alır. Yani o ayar o gün kaçta uyandığınizi ölçmeniz için. Bir sonraki güne kaçta uyanacaginizi ölçmek için değil. Zaten farkedersiniz, uyku istatistikleriniz o alanla ugrasinca değişiyor. Bunu bu istatistikleri güncelleyerek değil alarm kurup uyanarak guncellersiniz. Yani o sekme sadece o gün ve önceki günü...

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Hocam mifit üzerindeki bu ayar otomatik olarak saatinizin aldığı ayarlar. Saat bunu kendi tahminince belirler ve ayarları belirlenen sınırlar dışında değiştiremezsiniz. Günlük olarak düzenli saate bakmalısınız.
Mesela, siz 19 Aralık 23.57de uyuyacağım diyorsunuz ve 20 Aralık 10.57de kalkacagim diyorsunuz. Bunu saat üzerinde bir sonraki güne saat 00 olup 20 Aralık olmadan güncelleyemezsiniz. Uyanma saatinizi saat o güne göre baz alır. Yani o ayar o gün kaçta uyandığınizi ölçmeniz için. Bir sonraki güne kaçta uyanacaginizi ölçmek için değil. Zaten farkedersiniz, uyku istatistikleriniz o alanla ugrasinca değişiyor. Bunu bu istatistikleri güncelleyerek değil alarm kurup uyanarak guncellersiniz. Yani o sekme sadece o gün ve önceki günü kapsar. Geleceği kapsamaz

Oyla: Çözüm
Üst Alt