Çözüldü Mi band 5 hava durumu sorunu

haktan0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Haktan
Cihazım
Mi Band 5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
v1.0.2.66
Telefon Modeli
Samsung
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
güncelleştir diyor ben bunu nasıl düzelteceğim? izinlerini verdim

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Cihazda varsayılan hava durumu uygulamasına girin hava durumunu güncelleyin sonra mi fit uygulamasına girip senkronize edin.

Oyla: Çözüm

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Cihazın ana ekranında Hava durumu widget'ı olması gerek, üzerine dokunarak hava durumunu açın, sonrasında ekranı aşağı kaydırarak güncelleyin hava durumunu. Güncel, yada güncellendi yazdığında uygulamayı kapatıp mi fit uygulamasına girin, otomatik senkronize edecektir, senkronizasyon sonrasında tekrar ekranı aşağı çekerek senkronize edin ve uygulamayı kapatın, mi fit uygulamasının arkaplanda çalışıyor olduğundan emin olun. Nasıl yapacağınızı mi fit uygulaması üzerindeki yönergeleri takip ederek öğrenebilirsiniz.

Oyla:

haktan0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Haktan
Cihazım
Mi Band 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın ana ekranında Hava durumu widget'ı olması gerek, üzerine dokunarak hava durumunu açın, sonrasında ekranı aşağı kaydırarak güncelleyin hava durumunu. Güncel, yada güncellendi yazdığında uygulamayı kapatıp mi fit uygulamasına girin, otomatik senkronize edecektir, senkronizasyon sonrasında tekrar ekranı aşağı çekerek senkronize edin ve uygulamayı kapatın, mi fit uygulamasının arkaplanda çalışıyor olduğundan emin olun. Nasıl yapacağınızı mi fit uygulaması üzerindeki yönergeleri takip ederek öğrenebilirsiniz.
hala gelmedi yeniden başlatmam mı gerekecek?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Mi Fit uygulamasını açın ardından alt kısımdan Profil yazan sekmeye dokunun, üst kısımda cihazlarım başlığı altında Mi akıllı bileklik 5 yazan kısma dokunun, ekranı aşağıya doğru kaydırdığınızda Arka planda çalıştır başlığını göreceksiniz, bu başlığı seçin, mevcut telefon kısmında Samsung olarak cihazınızın görünüyor olması gerek, görünmüyor ise başlığın sağ tarafında sağa ve sola çıkan oklar var buradan cihazınızı seçin ve uygulamanın size verdiği tüm adımları eksiksiz uygulayın.

Oyla:
Üst Alt