Soru Mi Band 5 hareketsizlik uyarısı vermiyor

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
Arkadaşlar mi band 5 im hareketsizlik özelliği aktif olduğu halde uyarı vermiyor bileklik. aynı durumu yaşayan var mı kullanan arkadaşlardan?

byboody

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
brk
Cihazım
mi band 5
Konular
1
Arkadaşlar mi band 5 im hareketsizlik özelliği aktif olduğu halde uyarı vermiyor bileklik. aynı durumu yaşayan var mı kullanan arkadaşlardan?

Yorumun için teşekkürler fakat o işe yaramıyor resmi TR dil desteği gelmeyecekmi bu nasıl iş ??

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Yorumun için teşekkürler fakat o işe yaramıyor resmi TR dil desteği gelmeyecekmi bu nasıl iş ??
Resmi tr dil desteği gelecek fakat bu birkaç ay sürebilir. Şuan cihazda Türkçe dil var fakat beta olduğu için kullanıcılara sunulmuyor. Mod ile bu betayı ortadan kaldırıp dili kullanıcılara sunuyoruz fakat resmi mi fit dili hâlen beta algıladığı için sürekli İngilizceye çeviriyor

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bende de geçen gün ve bu gün benzer bir sorun oldu. Uyku takibi sadece geceleri çalışıyor, yada öyle bir ley yok mi fit uygulaması tamamen uyduruyor.

Geçen gün işten sonra koltuğun üstünde 30-40 dk kestirmişim fakat ne uyku takibinde nede şekerleme takibinde böyle bir kayıt yok.

Bu günde yine işten sonra bir saatten fazla uyudum ve yine hiç bir uyku yada kestirme takibi yok.

Şimdi bu bana şöyle bir şey düşündürdü, sanki hiç böyle bir olay yokmuş ve geceler yaptığı uyku takibi de "Saat nasılsa geç oldu bu uyumuştur heral de" diyip rastgele bir kayıt oluşturuyor gibi olumsuz bir düşünce oluşturdu.

Bakıyorum nabız kayıtlarına 45 bpm ye kadar düşmüş ama herhangi bir uyku kaydı yok. Bir adamın nabzı bukadar düşmüşse ya uyumuştur yada ölüyordur fakat band 5'in kendinden haberi yok gibi. :D

Bu arada ölçüm aralığı dakikada bir olarak ayarlı.

Oyla:

MESELIK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Bende de geçen gün ve bu gün benzer bir sorun oldu. Uyku takibi sadece geceleri çalışıyor, yada öyle bir ley yok mi fit uygulaması tamamen uyduruyor.

Geçen gün işten sonra koltuğun üstünde 30-40 dk kestirmişim fakat ne uyku takibinde nede şekerleme takibinde böyle bir kayıt yok.

Bu günde yine işten sonra bir saatten fazla uyudum ve yine hiç bir uyku yada kestirme takibi yok.

Şimdi bu bana şöyle bir şey düşündürdü, sanki hiç böyle bir olay yokmuş ve geceler yaptığı uyku takibi de "Saat nasılsa geç oldu bu uyumuştur heral de" diyip rastgele bir kayıt oluşturuyor gibi olumsuz bir düşünce oluşturdu.

Bakıyorum nabız kayıtlarına 45 bpm ye kadar düşmüş ama herhangi bir uyku kaydı yok. Bir adamın nabzı bukadar düşmüşse ya uyumuştur yada ölüyordur fakat band 5'in kendinden haberi yok gibi. :D

Bu arada ölçüm aralığı dakikada bir olarak ayarlı.

Tahminimce mi fit uygulamasının ilerleyen zamanda güncellemesiyle düzelecektir . Ayno problem bende de var ancak gece uyku süreleri doğru çalışıyor. Bi de araba kullanırken adımsayar sapıtıyor bazen. Gelen bildirimler de peşpeşe gelirse eğer bazılarının saatte gözükmediği oluyor ilk gelen bildirim ekranda görünüyor. İlerde düzelmesini bekliyorum yoksa şimdilik mi band 5ten çok memnun kalmadım.

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Oturma uyarısı 1.0.9.48 sürümüne bende hiç çalışmadı. Dileyen daha üst beta sürümleri test edip sonucu bildirebilir.

Oyla:

esgalci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esen
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Mühend.