Mod Mi Band 5 -Fatch Saat yüzü - thedise

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
İçerik the_dise adlı modderdan alıntıdır. Telegram bağlantısı yasak olduğu için ekleyemiyorum ancak thedise araması ile ulaşabilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çeviri açıklaması;

Mi Band 5 için Yüz İzle

Tescilli saatimin yeni bir sürümü Fatch for Mi Band 5'in yüzünü gösteriyor. Şimdi adım ve pil yüzdelerini gösteriyor. Sol (mor) nokta DND modunu gösterir. Sağdaki (mavi) telefonla bağlantının kesildiğini gösterir. Tarih türü GG / AA

Kurulum:
- Arşivi şu yol boyunca açın: /storage/emulated/0/Android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin_file/59/
- Mi Fit'te bir saat yüzü seçin

Orijinal açıklama;

Watch Face for Mi Band 5

Новая версия моего фирменного циферблата Fatch для Mi Band 5. Теперь на нем отображены шаги и проценты батареи. Левая (фиолетовая) точка обозначает режим DND. Правая (синяя) обозначает разрыв соединения с телефоном. Дата по типу DD/MM

Установка:
— Распаковать архив по пути: /storage/emulated/0/Android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin_file/59/
— Выбрать циферблат в Mi Fit

Ben uygulamak için öncelikle mağazadan bir tema uyguladım, daha sonra belirtilen klasöre gidip, fatch arayüzünün dosyalarının isimlerini değiştirip kopyaladım.

Ekli dosyalar

• fatch.zip
    123,7 KB · Görüntüleme: 12

Bilal Yüksel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi not6 pro
Konular
20
İçerik the_dise adlı modderdan alıntıdır. Telegram bağlantısı yasak olduğu için ekleyemiyorum ancak thedise araması ile ulaşabilirsiniz.

Çeviri açıklaması;

Mi Band 5 için Yüz İzle

Tescilli saatimin yeni bir sürümü Fatch for Mi Band 5'in yüzünü gösteriyor. Şimdi adım ve pil yüzdelerini gösteriyor. Sol (mor) nokta DND modunu gösterir. Sağdaki (mavi) telefonla bağlantının kesildiğini gösterir. Tarih türü GG / AA

Kurulum:
- Arşivi şu yol boyunca açın: /storage/emulated/0/Android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin_file/59/
- Mi Fit'te bir saat yüzü seçin

Orijinal açıklama;

Watch Face for Mi Band 5

Новая версия моего фирменного циферблата Fatch для Mi Band 5. Теперь на нем отображены шаги и проценты батареи. Левая (фиолетовая) точка обозначает режим DND. Правая (синяя) обозначает разрыв соединения с телефоном. Дата по типу DD/MM

Установка:
— Распаковать архив по пути: /storage/emulated/0/Android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin_file/59/
— Выбрать циферблат в Mi Fit

Ben uygulamak için öncelikle mağazadan bir tema uyguladım, daha sonra belirtilen klasöre gidip, fatch arayüzünün dosyalarının isimlerini değiştirip kopyaladım.
Mi band 4 için kendim saat yüzü yapabilrmiyim ?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi band 4 için kendim saat yüzü yapabilrmiyim ?

Çok zor bir şey değil ancak çok vakit çalan birşey. Vaktiniz varsa yapabilirsiniz. Google üzerinde araştırma yaparak gerekli araçları ve bilgileri bulabilirsiniz.

Üst Alt