- Adım
- Bülent
- Cihazım
- Mi6 6-64
- Konular
- 8
Bende Mi Band 4 var. 1,5 senedir kullanıyorum. Ondan önce iki sene civarı Iwown diye bir bileklik kullanmıştım. O da zamanında iyi özelliklere sahipti. Hatta Mi Band 2 vardı ve özellikleri ondan üstün olduğundan Mi almamıştım. Iwown bileklikte güzel bir özellik vardı. O an hangi aktiviteyi yapıyorsam, 12 tane spor içinden 6 tanesini seçtim diyelim, bisiklet biniyorsam hemen bisiklet binildiği süreyi nabız vs. hafızaya alıyordu. Örneğin badminton oynadım, hemen onu da hafızaya kayıt ediyordu. Futbol oynadım diyelim, programdan seçilmediyse oynasam da kayıt almıyordu. Yani ilkin spor seçmek lazımdı.
Mi Band 4 de böyle bir özellik bulamadım. Davranış etiketleme diye bir yer var. Buraya önceden hareketleri girip, kayıtladım belli bir süre yapıp. Fakat o sporu yaparken otomatik olarak kayda başlamıyor verileri kaydetmek için.
Ayrıca serbest sitil ve yüzme dışında sürekli GPS sinyali istiyor, bu da telefonun bataryasının daha çabuk bitmesine sebebiyet veriyor. Iwown bileklikte gps istek halinde açılabiliyordu.
Mi Band 4 de böyle bir özellik bulamadım. Davranış etiketleme diye bir yer var. Buraya önceden hareketleri girip, kayıtladım belli bir süre yapıp. Fakat o sporu yaparken otomatik olarak kayda başlamıyor verileri kaydetmek için.
Ayrıca serbest sitil ve yüzme dışında sürekli GPS sinyali istiyor, bu da telefonun bataryasının daha çabuk bitmesine sebebiyet veriyor. Iwown bileklikte gps istek halinde açılabiliyordu.