Soru Mi band 4 sms sorunu

Eagletolga

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Mi band 4
Konular
1
Xioami mi band 4 te eslestirmeyi yaptim. Whatsapp mesajllari icerigini ve kimden geldigini gorebiliyorum. Ama normal mesajlarda sadece yeni mesaj geldi yaziyor kimden geldigini ve icerigini gostermiyor.

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Xioami mi band 4 te eslestirmeyi yaptim. Whatsapp mesajllari icerigini ve kimden geldigini gorebiliyorum. Ama normal mesajlarda sadece yeni mesaj geldi yaziyor kimden geldigini ve icerigini gostermiyor.
Telefonunuzun marka modeli nedir ? Mesaj geldiği zaman telefonunuzun bildirim kısmında 1 yeni mesaj diye mi görünüyor ? Eger öyle ise mesajların ayar kısmında mesajın içeriğini göster gibi bir ayar olması lazım onu aktif edin

Eagletolga

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Mi band 4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuzun marka modeli nedir ? Mesaj geldiği zaman telefonunuzun bildirim kısmında 1 yeni mesaj diye mi görünüyor ? Eger öyle ise mesajların ayar kısmında mesajın içeriğini göster gibi bir ayar olması lazım onu aktif edin
Cihazım samsung note 5. Kısa mesaj geldigi zaman sadece yeni mesaj geldi yaziyor. Kimden geldiginide gostermiyor.

Eagletolga

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Mi band 4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Simdi sorunumu çözdüm. Teşekkür ederim

Üst Alt