Yardım Mi band 4 şarj göstergesi doğru göstermiyor

LoneWolf1365

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi band 4
Konular
1
Yeni almış olduğum Mi band 4'ü şarja taktım. Tam dolmasının ardından çıkarttım ancak uzun kullanımlarıma rağmen hâlâ %100 gösteriyor. Şarja taktığım zaman şarj aldığını görüyorum ama çıkarttığım zaman yine yanlış gösteriyor. Mi fit güncel, bileklik de güncel. Fabrika ayarlarına döndürmeyi de denedim hâlâ aynı. Ne yapmalıyım?

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Yeni almış olduğum Mi band 4'ü şarja taktım. Tam dolmasının ardından çıkarttım ancak uzun kullanımlarıma rağmen hâlâ %100 gösteriyor. Şarja taktığım zaman şarj aldığını görüyorum ama çıkarttığım zaman yine yanlış gösteriyor. Mi fit güncel, bileklik de güncel. Fabrika ayarlarına döndürmeyi de denedim hâlâ aynı. Ne yapmalıyım?
Bileklik şarj olurken %99de çok uzun süre bekleyebilir kullanırken yaklaşık 1 - 1.5 gün kadar %100de sabit kalabilir bu normaldir

LoneWolf1365

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi band 4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bileklik şarj olurken %99de çok uzun süre bekleyebilir kullanırken yaklaşık 1 - 1.5 gün kadar %100de sabit kalabilir bu normaldir
Anladım teşekkür ederim. Bugün sonuna kadar da bekleyip durum değişmezse tekrar iletirim. Sağolun

LoneWolf1365

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi band 4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üst Alt