mi band 4 Parlaklık ayar olayı berbat

Sireno52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Mi band 4
Konular
22
Selam bende mi band 4 var . Bazı özellikleri hiç hoşuma gitmedi mesela parlaklığını yükseltme veya düşürme olayın telefon içindeki uygulama üzerinden yapılsa güzel olurdu birde ekranda saat formatlar yetersiz saat dakika saniye ekranda görünmesini isterdim özel arayüzler var ama hem yetersiz hemde Türkçe dil desteği yok (saat ara yuslerinin) tamam hava durumu var güzel de olmuş ama takvim olayida ekenmiş olsaydı yemede yanında yat derdim

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Selam bende mi band 4 var . Bazı özellikleri hiç hoşuma gitmedi mesela parlaklığını yükseltme veya düşürme olayın telefon içindeki uygulama üzerinden yapılsa güzel olurdu birde ekranda saat formatlar yetersiz saat dakika saniye ekranda görünmesini isterdim özel arayüzler var ama hem yetersiz hemde Türkçe dil desteği yok (saat ara yuslerinin) tamam hava durumu var güzel de olmuş ama takvim olayida ekenmiş olsaydı yemede yanında yat derdim
Bence yanlış düşünüyorsunuz her zaman telefon yanında olmasa bile bileklik kolunda takılı bu yüzden parlaklık ayarı bileklik üzerinde olmalı ki öyle.
Saat arayüzü oldukça fazla sadece mifit üzerinden bakarsanız evet yetersiz ama bir çok uygulama ile zahmetsizce arayüz yükleyebilirsiniz. Örn. Notify&fitnes , amazFaces vs.

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
herşeyi bir cihaza toplayamazlar.bi üst modelini almak için sebep yaratmak için eksik özellikler illaki olacaktır.teknoloji aletlerini yapmanın temeline bunu koyar firmalar.ki bi üst model de satılsın. :D

Üst Alt