Soru Mi Band 4 Iphone 8 Bildirim Sorunu

Basakozgur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Başak
Cihazım
Iphone 8
Konular
2
Mi 4 band daha dün aldım ve kullanmaya başladım WhatsApp ve sms bildirim aorunu yaşıyorum artı türkçe karakter problemide var adım adım yardımcı olursanız çok sevinirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ibo2ibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibo2ibo
Cihazım
iphone 7
Konular
2
Ilk olarak appstoredan mi fit uygulamasini yukleyin ve telefonla bilekligi eslestirin.
Ayarlar>Bluetooth kismindan mi smart band 4 yanindaki "i" simgesine basin sistem bildirimlerini paylas ozelligini aktif edin.
mi fit icerisinde profil>bileklik>uygulama uyarilari kismindan istediginiz uygulamalari aktif edin.
whatsapp bildirimleri hala gelmiyosa whatsapp>ayarlar>bildirimler>on izlemeyi goster ozelligini aktif edin
turkce karakter cozumu
- app storedan amaztools uygulamasini indirin
- uygulamayi acin setup>search device>mi smart band 4>continue>close butonlarina basin
- iphone safari ile bu linki acin Mili_cinco_emoticons_accents.ft.zip dosyasini indirin
- amaztools uygulamasini acin more>install custom file>indirilenlerden Mili_cinco_emoticons_accents.ft dosyasini secin
- install butonuna basin islem tamamlanana kadar bekleyin sonra isterseniz amaztools uygulamasini silebilirsiniz

n0rther

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Comolokko
Cihazım
mi band 4
Konular
0
Güzel anlatım ama dil Türkçe'ye dönmüyor bu şekilde. Ana başlıklardan birinde menülerin dil değişimi anlatıldı. Oradan takip edebilirsiniz. Ama doğrudan sorunuz bildirimlerin Türkçeleşmesi ise bu anlatım yeterli ve iş görmektedir.
Basakozgur

Bilginize.

ibo2ibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibo2ibo
Cihazım
iphone 7
Konular
2
Bilerek bu sekilde anlattim menuler turkcelestirildigi zaman font degisiyor cok kuculuyor okumasi zorlasiyor. Zaten cok basit bir menusu var

Üst Alt