Yardım Mi Band 4 den 5'e Geçmek Mantıklı mı ?

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi Band 4
Telefon Modeli
Akıllı bileklik
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar yaklaşık 1-1,5 senedir Mi Band 4 kullanmaktayım memnunum aslında. Su geçirmezliği olsun, uyku tabiki ve nabızdaki başa baş gidiş olsun, amoled ekranı olsun bekleneni fazlasıyla verdi gerçi her modelinde Xiaomi bu akıllı bileklik konusunda iyi işler çıkardı hakkını yememek lazım. Mi Band 3 de güneş altında ekranı göremiyorduk ama band 4 ile böyle bir sorun kalmamıştı. Şimdi band 5 çıktı ama nefes egzersizi, kordonundan çıkarmadan şarj etme, daha yeni tema tasarımları. ekran boyutu, kamera kumandası gibi kullanabilme derken iyi geldi. Ben açıkçası kamera kumandası gibi kullanabildiğimizi gördüğümden alınabilir gibi görüyorum ama siz değerli arkadaşlara sormak istedim. Bu tip şeylerle çok içli dışlı değilim ama illaki bu piyasayı çok iyi bilen arkadaşlar vardır diye sormak istiyorum. 4 den 5'e geçmek mantıklımı yoksa band 6'yı mı bekleyelim arkadaşlar veya bu mi band 4'ü 5 de ki gibi kamera kumandası şeklinde gene 3.parti uygulamalar aracılığıyla kullanabilirmiyiz. Nfc var diyorlardı ama birkaç sözüm ona Youtuber'ın videosunu izledim kimisi Nfc var ama zaten ülkemizde işe yaramıyor diyorken diğerleride tutup Nfc yok diyorlardı. Nfc aslında birçok banka ve uygulama içi kullanılıyor doğrusu nedir bileniniz var mı ?

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
NFC yok,kamera kumandası dahil geliyor ekran çok az büyük temalar şimdi 4 ede uygulanıyor yani 5 gibi kullanılıyor geçmeye değmez hocam bana kalırsa bekleyin tek güzelliği şarjı kolay
Selametle

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134

Telefonda NFC var tek yapabildiğim İstanbul Kart'a yükleme yapabilmek. Bunun dışında market alışverişlerinde vesaire kullanılamıyor. Teknolojiyle yeni tanışan bir memlekette yaşıyoruz sanırım. Çip veya kart okutmaktan bahsediyor pos cihazı.

Oyla:

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NFC yok,kamera kumandası dahil geliyor ekran çok az büyük temalar şimdi 4 ede uygulanıyor yani 5 gibi kullanılıyor geçmeye değmez hocam bana kalırsa bekleyin tek güzelliği şarjı kolay
Selametle

Cevap için teşekkürler, bir video ya bakıyorum var diyor öteki yok diyor iyice kafam karışmıştı yani gene bilene sormak lazım artık inceleme videolarıda şaşırtır oldu bizleri hocam. Akıllı saatlerle rahat edemiyorum ne yazık ki ben gönül istiyor al kullan ama. Umarım band 6 felan çıkarsa güzel özellikler bekler bizi.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Oyla:

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu demiyorum. NFC olsa da pek işe yaramayacak. Sırf NFC var diye yine geçilmez.

Yakın zamanda belki görürüz. Gerçi geçiş sebebim gene o değildi. Şuan elimdeki 4 idare ediyor ama pil konusunda da sıkıntılı sanırım yavaştan ben gidiyorum diyor. Bu küçücük şeyinde pil değişimi için zaten içini açtırdıktan sonra geri su geçirmezlik diye birşey kalmaz gibi yani bu tip sebeplede geçmeye bahane buluyordum ama biraz daha beklemek gerekiyor göründüğü kadarıyla. Yorum için teşekkürler..

Oyla:

gegebee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökmen
Cihazım
Redmi
Konular
0
4'e sahipsen 5 almana gerek yok.
İlk defa böyle bir şey alacaksan olabilir.
Kayda değer fark yok aralarında.

Oyla:
Üst Alt