- Adım
- Ufuk As
- Cihazım
- Oneplus 7T Pro
- Konular
- 10
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Mi Band 4
- Telefon Modeli
- Akıllı bileklik
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar yaklaşık 1-1,5 senedir Mi Band 4 kullanmaktayım memnunum aslında. Su geçirmezliği olsun, uyku tabiki ve nabızdaki başa baş gidiş olsun, amoled ekranı olsun bekleneni fazlasıyla verdi gerçi her modelinde Xiaomi bu akıllı bileklik konusunda iyi işler çıkardı hakkını yememek lazım. Mi Band 3 de güneş altında ekranı göremiyorduk ama band 4 ile böyle bir sorun kalmamıştı. Şimdi band 5 çıktı ama nefes egzersizi, kordonundan çıkarmadan şarj etme, daha yeni tema tasarımları. ekran boyutu, kamera kumandası gibi kullanabilme derken iyi geldi. Ben açıkçası kamera kumandası gibi kullanabildiğimizi gördüğümden alınabilir gibi görüyorum ama siz değerli arkadaşlara sormak istedim. Bu tip şeylerle çok içli dışlı değilim ama illaki bu piyasayı çok iyi bilen arkadaşlar vardır diye sormak istiyorum. 4 den 5'e geçmek mantıklımı yoksa band 6'yı mı bekleyelim arkadaşlar veya bu mi band 4'ü 5 de ki gibi kamera kumandası şeklinde gene 3.parti uygulamalar aracılığıyla kullanabilirmiyiz. Nfc var diyorlardı ama birkaç sözüm ona Youtuber'ın videosunu izledim kimisi Nfc var ama zaten ülkemizde işe yaramıyor diyorken diğerleride tutup Nfc yok diyorlardı. Nfc aslında birçok banka ve uygulama içi kullanılıyor doğrusu nedir bileniniz var mı ?