Yardım Mi Band 4 Daha Menüsü Kayboldu

AhmetFevzi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Band 4
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Miband 4 cihazımda daha menüsü kayboldu ve cihazı sıfırlayamadığım için eşleştiremiyorum. ilk eşleştirdiğim cihaz iphone onunlada deniyorum ancak maalesef cihazı sıfırlayın uyarısı veriyor ve eşleşmiyor. cihazıda sıfırlayamıyorum. bu konuda nasıl bir çözüm uygulayabilirim acaba ?

Bu konudaki yöntemleri denedim ama iki programda eşleşemediği için ilerleyemedim maalesef. Bilgisayardan yazılım yükleme yada sıfırlama yöntemi yokmu acaba ?

Teşekkürler.

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Merhaba arkadaşlar. Miband 4 cihazımda daha menüsü kayboldu ve cihazı sıfırlayamadığım için eşleştiremiyorum. ilk eşleştirdiğim cihaz iphone onunlada deniyorum ancak maalesef cihazı sıfırlayın uyarısı veriyor ve eşleşmiyor. cihazıda sıfırlayamıyorum. bu konuda nasıl bir çözüm uygulayabilirim acaba ?

Bu konudaki yöntemleri denedim ama iki programda eşleşemediği için ilerleyemedim maalesef. Bilgisayardan yazılım yükleme yada sıfırlama yöntemi yokmu acaba ?

Teşekkürler.

Merhaba; Mi Band 4 için play Store dan Notfiy & Fitnes For Mi Band indirin bununla eşleştirin Mi Band üzerinden sıfırlayın sonra Mi Fit ile eleştirebilirsiniz.

AhmetFevzi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Band 4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eşleşme malesef olmuyor. Birde benim cihazımda bu menü görünmüyor. diğer menüler görünüyor. :

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Linkteki mi fit i deneyin linkteki mi fiti açtıktan sonra cihaz hafızasını kontrol edin freemyband adlı bir klasör eklenmiş ise notify verilerini temizleyip tekrar notify ile eşleştirmeyi deneyin bu kez eşleştirirken mi fit yüklü değil seçeneğini kullanın

Üst Alt