Yardım Mi Band 4 Çöktü

Levent68

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Selamün aleyküm arkadaslar bilekliğime türkce yama yükledim yükledikten sonra bilekliğim çöktü yüklemiş oldugum resimde böyle hata vermekte ve mi fit uygulamasına bağlanamıyorum yardımcı Olur musunuz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Mi Band 4 S.N.Ç. adlı konuda cevabı var *Connect to Mi Fit update again soruna gidiniz*

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8

İlgili konuya bir göz atın hocam.

Bu arada sorununuza cevap bu konuda yer almakta, buradan da paylaşayım.

S: Düzenlediğiniz Türkçe dosyayı indirmeye çalışırken mi fite attı ve şu an bilekliğimde "Connect to Mi Fit Update Again" yazıyor. Bu neden oldu? Ne yapmam gerek?
N: Mi Fit'e atmasının sebebi Mi Fit'in Fwnin veya Resi güncellediğinizi anlayıp diğerini güncellemeye çalışmasıdır. "Connect to Mi Fit Update Again" yazısının sebebi ise fw ile resin uyuşmamasıdır. Kontrol etmek için şu konuya bakınız: İnceleme - Mi Band 4 Güncelleme Notları
Ç: Mi Fit'e atmasının çözümü mi fit'i kapatın ve notify&fitness for mi band uygulamasından türkçeleştirmeye devam edin. "Connect to Mi Fit Update Again" yazısından korkmayın. N&FfMB uygulamasından işleminize devam edin.

Levent68

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlgili konuya bir göz atın hocam.

Bu arada sorununuza cevap bu konuda yer almakta, buradan da paylaşayım.

S: Düzenlediğiniz Türkçe dosyayı indirmeye çalışırken mi fite attı ve şu an bilekliğimde "Connect to Mi Fit Update Again" yazıyor. Bu neden oldu? Ne yapmam gerek?
N: Mi Fit'e atmasının sebebi Mi Fit'in Fwnin veya Resi güncellediğinizi anlayıp diğerini güncellemeye çalışmasıdır. "Connect to Mi Fit Update Again" yazısının sebebi ise fw ile resin uyuşmamasıdır. Kontrol etmek için şu konuya bakınız: İnceleme - Mi Band 4 Güncelleme Notları
Ç: Mi Fit'e atmasının çözümü mi fit'i kapatın ve notify&fitness for mi band uygulamasından türkçeleştirmeye devam edin. "Connect to Mi Fit Update Again" yazısından korkmayın. N&FfMB uygulamasından işleminize devam edin.

Sizinle telefondan görüşebilme şansımız var mı

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.

3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

Altntarla

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
aynı hatayı aldım bi çözümünü bulamadım bulursanız buraya da aktarabilirmisiniz

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Selamun Aleyküm Üstad,
Ben Notify'den bir güncelleme yaptıktan sonra mi 4'üm kapandı ve bağlantı koptu artık çalışmıyor. Aynı zamanda şarj olmuyor. Yani sizlere ömür. Bir çözümü var mıdır Üstadım, ilginize. (Bağlantı için eşleştirme kaldırma, Bluetooth'u kesme vs. Bir çok seçenek denedim maalesef olmadı)

Üst Alt