Yardım Mi Band 4 cihazımı bul çalışmıyor (IOS)

BerkayGunonu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Mi Band 4
Konular
4
Android telefon kullanan arkadaşımda mi fit ayarlarından uygulama arkaplanda çalış seçeneği işaretli fakat uygulama kapalı olsa bile mi band üzerinden find my device dediğiniz zaman telefon bildirim uyarısı çalıyor. iPhone'da iste uygulama açık olmazsa, mi fit arkaplanda çalış seçeneği açık olsa bile cihaz hiçbir şekilde ses çıkarmıyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz ? Ios cihazlarda cihazımı bul özelliği mi fit ıygulaması açık olmazsa çalışmıyor mu ?

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Hocam burada bazı arayüzler için bilgilendirmeler var ancak içerisinde iOS yok maalesef. Yine de kendi arayüzleri MIUI için bile arka plandan silinmemesi gerektiğini yazıyor. Kitleyin ve bırakın diye belirtmişler. Bende öyle kullanıyorum, bazen unutup kapatsam da tutmaya çalışıyorum genelde. iOS sanırım böyle uygulamaları bir süre aktif olmadıktan sonra durduruyor işlevini. Belki bir yolu vardır...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ejderkaan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Xperia z2
Konular
0
Bende ayni sorundan muzdaribim iphone kullanicisiyim arka plandan mi fit uygulamasini kapatinca cihazimi bul calismiyor bu uygulama ile alakali aslinda ios dan oldugunu dusunmuyorum cunku whatsapp ta bile ayarlardan arka planda uygulama yenile bile kapali iken whatsapp i arkaplanda kapatsam bile birisi mesaj atinca geliyor her uygulamada boyle arka plandan kapatsam da yine de bildirim aliyorum yok mudur caresi mi fit de ???

handiko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hande
Cihazım
İphone 7
Konular
0
Merhabalar;
Ben de mi band 5 kullaniyorum ios’ta ama cihazimi bul bende de calismiyor. Uygulama acikkan ses var arka planda acik ve tlfn kilitli ve kiltli degilken de calisiyor ;ama arka planda kapatinca calismiyor. Öne cikan ozellikleri arasinda olan bu ozelligin ios ta calisip calismadigi kontrol edilmemis gbi duruyor. Android ve ios basi cekiyor isletim sis. olarak. O yuzden tuhaf geliyor. Arka planda yenile ozelligi acik. Arka planda kapali olan diger uygulamalrimdan rahatlikla bildirim alabiliyorken bunda alamamak cok garip. Bir cozumu yok mudur.

Üst Alt