Soru Mi band 4 Bluetooth Görünürlüğü Kapatma

Mrtayfreat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
65
Merhaba, mi band 4 cihazımın bağladığımda diğer cihazlardan gözükmüyor. Ama bağlantısını kestiğimde başka cihazlardan bağlanabiliyorum. Bunu sadece kendi cihazımı görecek şekilde ayarlayamazmıyım ? Her zaman bluetoothumu açık tutmuyorum, başka birisinin bağlanmasını istemem. Bunu ayarlayabilir miyim ?

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Ayarlanamaz fakat endişelenmenize gerek yok. Hiçbir güvenlik sorunu oluşturmaz. Bağlansalar bile Mi Band ile işlem yapabilmek için Mi Fit ile cihaza bağlanmaları gerekiyor cihaz sizin hesabınıza bağlı olduğu için başka hesaplar siz cihazı sıfırlamadığınız sürece bağlanamazlar.

Mrtayfreat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
65
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlanamaz fakat endişelenmenize gerek yok. Hiçbir güvenlik sorunu oluşturmaz. Bağlansalar bile Mi Band ile işlem yapabilmek için Mi Fit ile cihaza bağlanmaları gerekiyor cihaz sizin hesabınıza bağlı olduğu için başka hesaplar siz cihazı sıfırlamadığınız sürece bağlanamazlar.
Teşekkürler, son bir sorum var, birisi bağlandı ve çıkış yapmadı ben kendim o çıkmasada bağlanabilir miyim cihazıma ? Çok kararsızlıkla aldım bunu ama memnunun sadece bu bluetooth mevzusu kafama takıldı.

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Teşekkürler, son bir sorum var, birisi bağlandı ve çıkış yapmadı ben kendim o çıkmasada bağlanabilir miyim cihazıma ? Çok kararsızlıkla aldım bunu ama memnunun sadece bu bluetooth mevzusu kafama takıldı.
Bağlanabilirsiniz

Üst Alt