- Adım
- gozcelik
- Cihazım
- mi band 3
- Konular
- 1
Merhabalar,
Mi band 3 ile aranıza katılmış bulunuyorum. 3 konuda sorum var, yardım ederseniz sevinirim.
1- Linkte 4. dakika 18. saniyede çerçevesinde ışık yanıp sönüyor. Bu kullandığı uygulamayla gelen bir şey mi? O kadar kurcaladım bende böyle bir şey çıkmadı. (link:
2- Şu türkçe dil desteği tam yılan hikayesi olmuş. Forumda bir kaç konu okudum elbet. Kimisi rom yükle demiş, kimisi playstore'dan değilde ne olduğu belli olmayan bir yerden yazılım yüklemiş vs. ROM falan kurunca habire yeni günceelemelerde sorun yaşanacak belli. Tam resmi olarak türkçe desteği yok mu bu cihazın?
3- Alarm'ı ertelemek için ne yapıyoruz? Kapatmak için uzun basıyoruz ama istemeden bir kaç kere ertelettim. Ne yaptım da erteledi anlamadım.
Şimdiden teşekkürler.
Mi band 3 ile aranıza katılmış bulunuyorum. 3 konuda sorum var, yardım ederseniz sevinirim.
1- Linkte 4. dakika 18. saniyede çerçevesinde ışık yanıp sönüyor. Bu kullandığı uygulamayla gelen bir şey mi? O kadar kurcaladım bende böyle bir şey çıkmadı. (link:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
)2- Şu türkçe dil desteği tam yılan hikayesi olmuş. Forumda bir kaç konu okudum elbet. Kimisi rom yükle demiş, kimisi playstore'dan değilde ne olduğu belli olmayan bir yerden yazılım yüklemiş vs. ROM falan kurunca habire yeni günceelemelerde sorun yaşanacak belli. Tam resmi olarak türkçe desteği yok mu bu cihazın?
3- Alarm'ı ertelemek için ne yapıyoruz? Kapatmak için uzun basıyoruz ama istemeden bir kaç kere ertelettim. Ne yaptım da erteledi anlamadım.
Şimdiden teşekkürler.