Soru Mi band 3 çerçeve ışığı var mı? (Videolu soru)

gozcelik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gozcelik
Cihazım
mi band 3
Konular
1
Merhabalar,
Mi band 3 ile aranıza katılmış bulunuyorum. 3 konuda sorum var, yardım ederseniz sevinirim.

1- Linkte 4. dakika 18. saniyede çerçevesinde ışık yanıp sönüyor. Bu kullandığı uygulamayla gelen bir şey mi? O kadar kurcaladım bende böyle bir şey çıkmadı. (link:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
)

2- Şu türkçe dil desteği tam yılan hikayesi olmuş. Forumda bir kaç konu okudum elbet. Kimisi rom yükle demiş, kimisi playstore'dan değilde ne olduğu belli olmayan bir yerden yazılım yüklemiş vs. ROM falan kurunca habire yeni günceelemelerde sorun yaşanacak belli. Tam resmi olarak türkçe desteği yok mu bu cihazın?

3- Alarm'ı ertelemek için ne yapıyoruz? Kapatmak için uzun basıyoruz ama istemeden bir kaç kere ertelettim. Ne yaptım da erteledi anlamadım.

Şimdiden teşekkürler.

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Suan cihaz zaten kendi uygulamasindan gelen guncelleme ile Turkce oluyor.
Alarm erteleme tek dokinusla oluyordu sanirim.Ogleden sonra denerim.
O yanip sonen isik video efekti. Oyle bir ozellik mevcut degil.

Efilef

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sancak
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Girişimci/Geliştir
Konular
7
mi fit güncellemesi ile artık otomatik olarak türkçeye kendi çeviriyor, extra bişey yapmaya gerek duymadan. Türkçe desteği sağlanmış durumda epey de oldu. ama şu çerçeve ışık olayı benimde ilgimi çekti

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2
videoya efekt koymus dikkati oraya cekmek icin oyle bir sey yok, artik resmi turkce destegi var internettekiler eski konular su an sadece telefonla eslestirmen yeterli telefonun turkceyse o da turkce oluyor

gozcelik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gozcelik
Cihazım
mi band 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Suan cihaz zaten kendi uygulamasindan gelen guncelleme ile Turkce oluyor.
Alarm erteleme tek dokinusla oluyordu sanirim.Ogleden sonra denerim.
O yanip sonen isik video efekti. Oyle bir ozellik mevcut degil.

Cevap veren arkadaşlar teşekkürler. Ancak benmikisi Türkçe olmadı (S7 Edge var ve telefon dilim ingilizce). Telefon türkçe olmak zorunda mı? Neden benim türkçe karakterler hala kare olarak çıkıyor acaba. İlk telefonla eşleştirdiğimde yazgüncellemesi yükledi.
Şu an ne yapmam lazım türkçe karakterleri görebilmek için? Telefon dilini Türkçe yapmak istemiyorum ama :)

Teşekkürler.

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Cevap veren arkadaşlar teşekkürler. Ancak benmikisi Türkçe olmadı (S7 Edge var ve telefon dilim ingilizce). Telefon türkçe olmak zorunda mı? Neden benim türkçe karakterler hala kare olarak çıkıyor acaba. İlk telefonla eşleştirdiğimde yazgüncellemesi yükledi.
Şu an ne yapmam lazım türkçe karakterleri görebilmek için? Telefon dilini Türkçe yapmak istemiyorum ama :)

Teşekkürler.
Telefon dili ingilizceyse İngilizce olur. Telefon İngilizce olup cihazı Türkçe kullanmak isterseniz bakmadiysaniz su 2 konuya bir bakın.
Rehber - Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

Mod - Modified Mi Fit 3.5.5.1 Türkçe Dahil Tüm Diller Destekli

gozcelik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gozcelik
Cihazım
mi band 3
Konular
1
Telefon dili ingilizceyse İngilizce olur. Telefon İngilizce olup cihazı Türkçe kullanmak isterseniz bakmadiysaniz su 2 konuya bir bakın.
Rehber - Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

Mod - Modified Mi Fit 3.5.5.1 Türkçe Dahil Tüm Diller Destekli
Teşekkürler.
Bu da bir garipmiş. Cihaz türkçeden anlıyorsa neden illa telefonu da türkçe istiyor. Farklı dil olunca telefonla konuşamıyorlar mı:) Where is sultanahmet durumu mu :)
Modla Romla uğraşmak istemiyorum:( Umarım yakın zamanda telefon dilinden bağımsız dil seçeneğini de eklerler. O zamana kadar bozuk türkçe karakterlerle kullanacağım şu durumda :(

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
playstore dan indirdiginiz mifit uygulamasini silip linkini paylastigim modlu midit ile bi dener misiniz ( denemediyseniz)

gozcelik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gozcelik
Cihazım
mi band 3
Konular
1
playstore dan indirdiginiz mifit uygulamasini silip linkini paylastigim modlu midit ile bi dener misiniz ( denemediyseniz)
Geç cevap dönebiliyorum kusura bakmayın. Modlu kurulum yapmak istemiyorum. Telefon dilini türkçeye çevirdim şimdilik. Belki ileride bir seçenek olarak eklerler dil olayını diye umut ediyorum. Duruma göre belki türkçe kullanmaya belki de ingilizceye geri dönmeye karar vereceğim.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Üst Alt