Soru Mi Band 3 Çelik Kordon

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Mi band 3 için yurt dışından çelik kordon alan var mı ben de alacağım fakat fotoğraflarında sanki bileklik yuvasına tam oturmuyor yuvanın içine çökmüş gibi duruyor gerçekten öyle mi?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Mi band 3 için yurt dışından çelik kordon alan var mı ben de alacağım fakat fotoğraflarında sanki bileklik yuvasına tam oturmuyor yuvanın içine çökmüş gibi duruyor gerçekten öyle mi?

Malum sitelerdeki fotoğraflı olarak yapılmış kullanıcı yorumları anlamanıza yardımcı olacaktır hocam bir kaç farklı satıcı gezmenizi tavsiye ederim.

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malum sitelerdeki fotoğraflı olarak yapılmış kullanıcı yorumları anlamanıza yardımcı olacaktır hocam bir kaç farklı satıcı gezmenizi tavsiye ederim.
Çok baktım hepsinin geri bildirimlerindeki fotoğraflı yorumlara baktım kimisinde dediğim gibi yuvanın içine çökmüş gibi kiminde de yuvaya tam oturmuş bir şekilde gözüküyor ben de en son çare foruma başlık açtım öyle olup olmadığını anlamak için

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Çok baktım hepsinin geri bildirimlerindeki fotoğraflı yorumlara baktım kimisinde dediğim gibi yuvanın içine çökmüş gibi kiminde de yuvaya tam oturmuş bir şekilde gözüküyor ben de en son çare foruma başlık açtım öyle olup olmadığını anlamak için

Tam oturmuş olanlar satıcılardan satın alımı tavsiye ederim hocam.Çünkü satıcıdan satıcıya ürün kalitesi bariz olarak değişiyor.

Üst Alt