Yardım Mi band 3 çalışmama sorunu

Berkkant

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkant
Cihazım
Mate 10 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 8
Telefon Modeli
Mate 10 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Pazartesi günü mi band 3 elime ulaştı. Şarj edip kullanmaya başladım her şey çalışıyordu. Şarjı 2.günün sonunda bitti ve ertesi sabah tekrar şarj ettiğimde bir sıkıntı olmadı ama gece bi anda adım saymayı durdurdu uyku verisini almayı ve kalp ritmini ölçmeyi kesti. Ne yapabilirim acil yardım

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Pazartesi günü mi band 3 elime ulaştı. Şarj edip kullanmaya başladım her şey çalışıyordu. Şarjı 2.günün sonunda bitti ve ertesi sabah tekrar şarj ettiğimde bir sıkıntı olmadı ama gece bi anda adım saymayı durdurdu uyku verisini almayı ve kalp ritmini ölçmeyi kesti. Ne yapabilirim acil yardım

Kullandığın cihazdaki mi fit uygulamasını kaldırıp,yeniden cihaza kurup temiz bağlantı ile bir kez daha deneyebilirsin.Anlık bağlantı kopması gibi bir olay olduysa senkronizasyon kopmuş olabilir.

Oyla:

Berkkant

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkant
Cihazım
Mate 10 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığın cihazdaki mi fit uygulamasını kaldırıp,yeniden cihaza kurup temiz bağlantı ile bir kez daha deneyebilirsin.Anlık bağlantı kopması gibi bir olay olduysa senkronizasyon kopmuş olabilir.
Bileklik adım saymıyor. Onu denedim uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim ama değişmedi.

Oyla:
Üst Alt