Yardım Mi Band 3 Bandage Uygulaması

broqee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi Band 3
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
0
Telefon Modeli
Mi band 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar mi band 3 kullanıyorum alalı 1 gün oldu google playdeki mi bandage uygulamasını şuan kullanan var mı ? Varsa indirdikten sonra bileklik Türkçe mi oluyor İngilizce mi yazabilirseniz sevinirim

Not : Ben indirip denemeye cesaret edemedim eğer İngilizce olursa Türkçeye çeviremem diye tereddüt ettim.

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Hocam mi fiti indirin bileklikle eslestirin otomatik Türkçe oluyor artık bileklik

Oyla:

broqee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi Band 3
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mi fiti indirin bileklikle eslestirin otomatik Türkçe oluyor artık bileklik

Hocam bilekliği şuan türkçe kullanıyorum zaten fakat mi bandage uygulamasını indirince dili ingilizceye dönüyormuş yorumlarda dil ayarını bozdu diyenler var o yüzden sormak istedim.

Oyla:

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Şöyle yapın o zaman mi fiti kaldırın bu dediğiniz uygulamayı yükleyin eslestirin sonra mi fitten Türkçeye çevirip tekrardan bandagede kullanmayı deneyin

Oyla:

broqee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi Band 3
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle yapın o zaman mi fiti kaldırın bu dediğiniz uygulamayı yükleyin eslestirin sonra mi fitten Türkçeye çevirip tekrardan bandagede kullanmayı deneyin

Bu uygulamanın kullanılması için mi fit yüklü olması gerekiyormuş :D peki şöyle sorayım,ben bu uygulamayı indirsem bilekliğin dili ingilizceye dönse tekrar türkçe yapmamın bir yolu var mı ?

Oyla:

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Bu uygulamanın kullanılması için mi fit yüklü olması gerekiyormuş :D peki şöyle sorayım,ben bu uygulamayı indirsem bilekliğin dili ingilizceye dönse tekrar türkçe yapmamın bir yolu var mı ?
Var

Oyla:
Üst Alt