Yardım Mi Band 2 Hakkında?

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Arkadaşlar merhaba,

2 aydır mi 6 kullanıyorum ve şuan gayet memnunum. Mi band 2 almak istiyorum ama hakkında pek fazla bir bilgim yok. Kullanımı nasıldır? Bir arkadaşla konuşmuştum bildirim yada aramalarda isim yazmaz sadece simge çıkıyor felan demişti. Kullanan arkadaşlar detaylı bir bilgi verebilirler mi?

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Hocam ben mi fit uygulamasını kullanmıyorum. Marketten 10tl gibi bir rakama 3.part uygulama satın almıştım, gelen aramaları türkçe karakterleri ''?'' şeklinde göstererek bildiriyor fakat 10 harf kadar destekliyor, açıkcası bildirim içeriğini görmek konusunda beklentin olmasa daha iyi olur. Şu aletin fiyatı 120 liradan çıkış yaptı üzerinden aylar yıllar geçti fiyatının en düşük 90tl olduğunu gördüm. Bir iki tık daha yukarı çıkabilme fırsatın varsa eğer direkt amazfit bip'e geçmeni öneririm, daha fonksiyonel ve şık.

Son düzenleme:
Oyla:

Memry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Hocam Mi Band 2'yi yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum aslında pek bilgi verilecek birşey yok, batarya performansında gram düşüklük yok bir şarjda 1 ay kullanıyorum hatta şarja ne zaman taktığınızı bile unutuyorsunuz :)

Bileklik gelen aramalarda, gelen uygulama bildirimlerinde (bazı uygulama bildirimlerini (whatsapp,snapchat,instagram,SMS) simgeleri ile birlikte gösteriyor) titriyor.

Gelen aramalarda isim şu şekilde görünebiliyor bir kereye mahsus telefonunuzun dilini ingilizceye çeviriyorsunuz, mi fit uygulamasına gelip Incoming call'dan Show contact information'u akftif hale getirerek uygulamadan çıkıyoruz daha sonra telefon dilini tekrar türkçe yababilirsiniz.

Su geçirmezliğe gelirsek kesinlikle su geçirmiyor bir keresinde bileğimde unutarak denize girmiştim 10 dakika sonrasında farkettim herhangi bir sorun çıkmadı, duş alırken veya havuza girdiğimde çıkartmıyorum sorun olmuyor.

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında bende Appscomm un saati var 2 yıldır kullanıyordum ama açıkcası sıkıldım saatte arama konuşma zil sesi kalıp mesaj ile mesajlaşma içerik görüntüleme var şarjı 2 gün gidiyor fakat band 2 hoşuma gitti eğer bendekini elden çıkartabilirsem band 2 düşünüyorum

Oyla:

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Öncelikle şunu söylemeliyim. Bu bir akıllı saat değil akıllı bileklik. Bundan dolayı da saat muamelesi yapıp diğer saat modelleriyle kıyaslamayın. Mi Band 2'nin amacı saat üzerinden görüşme yapmak, gelen bildirimlere cevap vermek vs. değil. Mi Band 2 (özellikle de yaz mevsiminde) güneşin altında saati okunamayacak kadar ekran parlaklığı düşük bir ürün.Şu anda kullandığımdan söylüyorum bunu. Mağazadan 3. parti uygulaması var 10 lira civarında. Onu alırsan bu ürün muhteşem. Gelen çağrılarda isimleri gösterir (Türkçe karakterleri ingilizce olarak gösterir, Yılmaz yerine yilmaz diye, ama okursun sonuçta.) Ayarlarsan her saat başı titreyip saatin kaç olduğunu gösterebilir. Her türlü uygulamadan bildirim almanı sağlayabilir, gelen çağrıları sessize almanı veya reddetmeni sağlayabilir, daha da teferruatlı ayarlamak istersen mesela doğrulama kodu gelen mesajlardaki o 5-6 haneli kodu direkt saatinde göstermeni bile sağlayabilirsin. Önemli olan 3. parti uygulamasını da yanında mutlaka alman. Gerçekten verdiğin paraya değecek çünkü. Zaten su geçirmiyor. Gönül rahatlığıyla yıkıyorum suyun altında. Dediğim gibi tek can sıkan kısmı ekranın gündüz güneş altında görünmemesi. Bunu göze alarak almanı tavsiye ederim.

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle şunu söylemeliyim. Bu bir akıllı saat değil akıllı bileklik. Bundan dolayı da saat muamelesi yapıp diğer saat modelleriyle kıyaslamayın. Mi Band 2'nin amacı saat üzerinden görüşme yapmak, gelen bildirimlere cevap vermek vs. değil. Mi Band 2 (özellikle de yaz mevsiminde) güneşin altında saati okunamayacak kadar ekran parlaklığı düşük bir ürün.Şu anda kullandığımdan söylüyorum bunu. Mağazadan 3. parti uygulaması var 10 lira civarında. Onu alırsan bu ürün muhteşem. Gelen çağrılarda isimleri gösterir (Türkçe karakterleri ingilizce olarak gösterir, Yılmaz yerine yilmaz diye, ama okursun sonuçta.) Ayarlarsan her saat başı titreyip saatin kaç olduğunu gösterebilir. Her türlü uygulamadan bildirim almanı sağlayabilir, gelen çağrıları sessize almanı veya reddetmeni sağlayabilir, daha da teferruatlı ayarlamak istersen mesela doğrulama kodu gelen mesajlardaki o 5-6 haneli kodu direkt saatinde göstermeni bile sağlayabilirsin. Önemli olan 3. parti uygulamasını da yanında mutlaka alman. Gerçekten verdiğin paraya değecek çünkü. Zaten su geçirmiyor. Gönül rahatlığıyla yıkıyorum suyun altında. Dediğim gibi tek can sıkan kısmı ekranın gündüz güneş altında görünmemesi. Bunu göze alarak almanı tavsiye ederim.
Hocam gerçekten çok güzel açıklamışsınız. Peki global ve Çin versiyonları mı var bu bilekliğini? Ayrıca 3.parti uygulaması için telefonun rootlu felan olması mı gerekli?

Oyla:

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Hocam gerçekten çok güzel açıklamışsınız. Peki global ve Çin versiyonları mı var bu bilekliğini? Ayrıca 3.parti uygulaması için telefonun rootlu felan olması mı gerekli?

Hayır root şart değil. 3.parti standart Play öde indir çalıştır

Oyla:

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Tools & Mi Band diye geçiyor uygulamanın adı. Global veya Çin versiyonu diye bir ayrım yok. Custom romda da Stock romda da kullandım ben bunu. Genel anlamda memnun kalırsınız.

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Hocam merhaba bugün mi band 2 aldık. Fazla kurcalama imkanım olmadı ama mi fit ile senkronize ettim. Arkasından mi band tools son sürümünü indirip kurdum. Yalnız para vermeden ama bir türlü yukarıda anlattıklarını yapamadım. Bana detaylı olarak anlatabilirsen ne yapacağımı çok sevinirim.

Oyla:
Üst Alt