Yardım Mi Band 2 Hakkında (Yardım)

• Konbuyu başlatan PURE
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 1K

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
İyi forumlar...

1 hafta öncesinden Aliexpress isimli alışveriş sitesinden Mi Band 2 almıştım daha doğrusu elime ulaştı. Cihazı kullanıyorum. Fakat arada bir bağlantı kopması oluyor ve diğer uygulamalar tarafından cihazı bulamama gibi bir sorun oluyor (Mi Band Control, MiBand2 MC, Mi Band Massage, Tools & Mi Band, Mi Band Master,...).
Mi Fit haricinde hiç bir uygulama cihazı görmüyor ya da bağlanmıyor. Sebebi ne olabilir acaba ?
Yapabilecek bir durum var mıdır ?

Kısaca;
- Bağlantı kopma sorunu vardır.
- Mi Fit harici uygulamalar tarafından bağlanılmıyor ya da görünmüyor.

Teşekkürler şimdiden... (:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Biraz istikrarsız bağlantı konusunda. Custom RR rom kullanıyorum yaklaşık 1.5 aydır. Şuana kadar herhangi bi bağlantı sorunu görmedim. Kısacasi "yine yazılımsal bir sorun"

Oyla:

coravan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Mi5s 4 / 128
Meslek
sağlık
Konular
24
Hayırlı olsun Stabil rom kullanıyorum yaklaşık 4 5 gündür nazar değmesin sıkıntı yaşamadım

Oyla:

mjj_renegade

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Kağan G
Cihazım
Xiaomi MI 5s
Konular
1
Arkadaşlar benim başıma ilginç bişey geldi mı band 2 ile ilgili. Şöyle ki, eski cihazına bağlı iken mı band 2 o cihazın kırıldı ve eski cihazla senkronizasyon u bitiremediği için yeni cihaza bağlayamıyorum mı band 2 yi. Bağlanmak istediğimde bana eski cihazla senkronizasyonu kes diyor ama bu imkansız.o cihaz çöp oldu.
Şimdi ben mı band i xiaomi mi5s telefon ile buletooth üzerinden eşleştirdim. Ama yine mı fit den bağlanmıyor.
Ayrıca mı band 2 nin Pilini de bitirip tekrar şarj ettim ama yine sonuç yok.
Yardımcı olabilecek var mı.

Oyla:

sas_sas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sururi
Cihazım
mi5
Konular
21
Arkadaşlar benim başıma ilginç bişey geldi mı band 2 ile ilgili. Şöyle ki, eski cihazına bağlı iken mı band 2 o cihazın kırıldı ve eski cihazla senkronizasyon u bitiremediği için yeni cihaza bağlayamıyorum mı band 2 yi. Bağlanmak istediğimde bana eski cihazla senkronizasyonu kes diyor ama bu imkansız.o cihaz çöp oldu.
Şimdi ben mı band i xiaomi mi5s telefon ile buletooth üzerinden eşleştirdim. Ama yine mı fit den bağlanmıyor.
Ayrıca mı band 2 nin Pilini de bitirip tekrar şarj ettim ama yine sonuç yok.
Yardımcı olabilecek var mı.

'Btoolkit' diye bir program var onu playstore dan indir ve çalıştır gereğini yap..

Oyla:
Üst Alt