- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- OnePlus 5T
- Konular
- 1
Merhaba, kendi mi band 2'mi kaybettim, anneme amazfit gtr aldık, annemin mi band 2'si boşa çıktı. kendime bir akıllı saat alana kadar annemin eski bilekliğini kullanmak istiyorum. Annemin telefonundaki mobil uygulamadan cihazı kaldırmıştım (aylar önce kaldırdım diye hatırlıyorum, şimdi hesapta gözükmüyor)
Kendi telefonumda mi fit uygulamasını açıp, bilekliği eşleştirmeye çalışıyorum.
Eşleştirilemedi, bilekliği fabrika ayarlarına geri döndür ve tekrar dene diyor,telefon ekranında fabrika ayarına geri dön'e basıyorum.
Sonra bileklik titriyor, bileklikteki tuşa basıp 4 haneli bir kod alıyorum.Telefon ekranında da bu kodu gireceğim alan var fakat oraya tıklayamıyorum çünkü o alanın daha üstünde bir pencere açılıyor ve "geri yüklenemedi, bilekliği telefona yakın konuma getirin ve tekrar deneyin" yazıyor.
Bu adımın ötesine geçemiyorum, yardımcı olabilecek kimse var mı?
Telefonum OnePlus 5T, Android 10
Fix it for mi band 2 uygulaması ile de denedim, o uygulama bilekliğe bağlanamıyor.
Mi fit en azından bağlanıp 4 haneli şifre veriyordu.
Kendi telefonumda mi fit uygulamasını açıp, bilekliği eşleştirmeye çalışıyorum.
Eşleştirilemedi, bilekliği fabrika ayarlarına geri döndür ve tekrar dene diyor,telefon ekranında fabrika ayarına geri dön'e basıyorum.
Sonra bileklik titriyor, bileklikteki tuşa basıp 4 haneli bir kod alıyorum.Telefon ekranında da bu kodu gireceğim alan var fakat oraya tıklayamıyorum çünkü o alanın daha üstünde bir pencere açılıyor ve "geri yüklenemedi, bilekliği telefona yakın konuma getirin ve tekrar deneyin" yazıyor.
Bu adımın ötesine geçemiyorum, yardımcı olabilecek kimse var mı?
Telefonum OnePlus 5T, Android 10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fix it for mi band 2 uygulaması ile de denedim, o uygulama bilekliğe bağlanamıyor.
Mi fit en azından bağlanıp 4 haneli şifre veriyordu.
Son düzenleme: