Yardım Mi band 2 Bluetooth ile kilit açma

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
merhaba arkadaşlar telefonumun kilidini mi band cihazımla açmak istiyorum fakat eşleştirme yaptıktan sonra mi fit uygulamasından yakınken kilit açmasını uzakken kilit açmasını ayarlayamıyorum, konu hakkında bilgisi olan bu sorunu çözmemi sağlayacak birisi yardımcı olabilir mi

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51

Bluetooth bağlantısının kapsama alanı değişiklik gösterebilir. Kapsama alanı, cihazınızın modeli, Bluetooth cihazı ve bulunduğunuz ortam gibi unsurlara bağlıdır. 100 metre mesafeye kadar Bluetooth bağlantısı sağlanabilir. Birisi telefonunuzu güvenilen cihazınızın yakınındayken alırsa ve güvenilen cihazınız telefonunuzun kilidini açmışsa bu kişi telefonunuza erişebilir.

Oyla:

Facker70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet sait
Cihazım
Mİ5s - Mi9 SE
Meslek
Elektronik Müh.
Konular
9
Bluetooth bağlantısının kapsama alanı değişiklik gösterebilir. Kapsama alanı, cihazınızın modeli, Bluetooth cihazı ve bulunduğunuz ortam gibi unsurlara bağlıdır. 100 metre mesafeye kadar Bluetooth bağlantısı sağlanabilir. Birisi telefonunuzu güvenilen cihazınızın yakınındayken alırsa ve güvenilen cihazınız telefonunuzun kilidini açmışsa bu kişi telefonunuza erişebilir.

evet hocam, ancak mi band (ilk versiyon) ilk çıktıgında miui romlarda mesafe ayarı yapılabiliyor ve yalnızca telefon elinizdeyken açılabilecek şekilde ayarlanabiliyordu diye hatırlıyorum.

Oyla:
Üst Alt