mi band 2 batarya hizli tukeniyor

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
Merhaba arkadaslar gearbestten aldigim mi band 2 bugun elime ulasti sifir sarji vardi 2 saat sarj ettim oglen 3 ten beri (Bluetooth ile telefona bagli) kullaniyorum fakat bataryasi yuzde 93 e dustu bunun boyle olmamasi gerekmiyor mu cok hizli tukeniyor bataryasi boyle giderse birakin 20 gunu 5 gun gitmez bir problem mi var acaba anlayamadim

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bugun sonraki gundeyiz suanda sarji yuzde 86 arkadaslar cok hizli tukenmiyor mu batarya?

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
Benimki Cepport tan alınma....15 inde şarj ettim, şu an şarjım % 89
Yani her zaman rahat 20 gün gidiyor şarjı

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
hocam o zaman benim cihaz sorunlu ayvayi yedik ya elimizde patladi, hocam peki siz kac saat sarj etmistiniz

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
hocam o zaman benim cihaz sorunlu ayvayi yedik ya elimizde patladi, hocam peki siz kac saat sarj etmistiniz
Ben aldığımdan beri PC'den şarj ediyorum ve sanırım 1-2 saatde falan doluyor...Sizinkinin orijinal olduğundan emin değilim açıkcası

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Skorpi hocamın dediği gibi pc den şarj edin sizde kanıtlanmış bir biçimde sarjı daha çok tutuyor ama şu da bir gerçek bende şarj dan çektiğim gün %15 civarı gidiyor yani ama sonradan yavaş bitmeye başlıyo ayrıca kullandığınız mi band ayarları da bu süreyi etkiliyor unutmayın (bildirimler nabız ölçüm vs ) bir süre daha test edin bakalım

ayrıca benim de son sarj dan 20 gün geçmiş %15 şuan sarj

Son düzenleme:

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
Ben aldığımdan beri PC'den şarj ediyorum ve sanırım 1-2 saatde falan doluyor...Sizinkinin orijinal olduğundan emin değilim açıkcası

hocam gearbest tr den forumdaki linkten anasayfadan aldim cihazi bkm express indirimleri kismindan

Skorpi hocamın dediği gibi pc den şarj edin sizde kanıtlanmış bir biçimde sarjı daha çok tutuyor ama şu da bir gerçek bende şarj dan çektiğim gün %15 civarı gidiyor yani ama sonradan yavaş bitmeye başlıyo ayrıca kullandığınız mi band ayarları da bu süreyi etkiliyor unutmayın (bildirimler nabız ölçüm vs ) bir süre daha test edin bakalım

ayrıca benim de son sarj dan 20 gün geçmiş %15 şuan sarj
hocam bende smsler aramalar alarm acik Bluetooth ile bagli surekli smart unlocking acik heart rate sleep assistant acik dediginiz gibi bekleyeyim bakalim sizde ki gibi mi olacak acaba sarj tukenmesi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
hocam gearbest tr den forumdaki linkten anasayfadan aldim cihazi bkm express indirimleri kismindan

hocam bende smsler aramalar alarm acik Bluetooth ile bagli surekli smart unlocking acik heart rate sleep assistant acik dediginiz gibi bekleyeyim bakalim sizde ki gibi mi olacak acaba sarj tukenmesi
Esasında biraz sabretmek lazım, çünkü batarya tam performansa ancak 2-3 şarj sonrası ulaşıyor, umarım sizinki de aynı şekilde olur ve sorunsuz, kafanız rahat olarak kullanırsınız

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
bence bi problem yok ilk aldığım da 10 gün felan sarjım gitmişti uygulamayı felan iyice öğrendikçe gerekli ayarlarla sarj süresini kendinize göre optimum ediyorsunuz içiniz rahat olsun

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
Esasında biraz sabretmek lazım, çünkü batarya tam performansa ancak 2-3 şarj sonrası ulaşıyor, umarım sizinki de aynı şekilde olur ve sorunsuz, kafanız rahat olarak kullanırsınız

bence bi problem yok ilk aldığım da 10 gün felan sarjım gitmişti uygulamayı felan iyice öğrendikçe gerekli ayarlarla sarj süresini kendinize göre optimum ediyorsunuz içiniz rahat olsun
geri bildirimleriniz icin cok tesekkur ediyorum dedikleriniz icimi rahatlatti harfiyen aklima yaziyorum deneme sonucunda buraya yazacagim hayirli forumlar ustadlar

Üst Alt