Yardım Mi band 1s sorunları

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
Herkese merhabalar.
Mi Band 1s 2-3 aydır kullanıyorum. Bazı sorunlar baş göstermeye başladı. Dün ilk öğleden sonra uygulamayı çalıştırdığımda senkronize olurken 12bin adım gösterdi. Senkronizasyon sonunda ide bu 54 adıma düştü. Detaylarda ise ikisinin toplamı görünüyor. Akşama kadar 6bin adım daha atmışım. Karşılama ekranında bunu detaylarda ise 12bin + 6bin toplamda 18bin adım gösteriyor. Bunu bir kaç defa yaptı.
Bu gece ise 1:30 da uyuyup 4:20 da uyanmışım görünüyor. 2 saat 50 dakikalık uyku. İşin aslı ise 22:00 gibi uyuyup 5:30 da uyandım. 7 buçuk saatlik uyku.
Bu sorunlarla karşılaşan oldu mu?
Cihazı epeydir takip edemiyordum. Sorunlar ne sıklıkta gözlemleyemedim.

Tam şarj edip kontrol edeceğim.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Kullandığınız uygulama da sorun oluyor hocam genelde bir sonraki güncelleme ile sorunu düzeltirler yada eski güncelleme büküp yükleyebilirsiniz.

Oyla:

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 ay oldu. Hem yazılım hem firmware bir kaç kez güncellendi. Buna rağmen aynı sıkıntıyı tune yaşıyorum. Mi Fit açıyorum. İlk açılışta 6bin kusur adım atılı. Adım değeri doğru.. Senkronizasyon sayıyor. Birden adım değeri çok küçük değerlere düşüyor. Birde yeni bir şey olmaya başladı. Senkronizasyon %80'e geldiğinde iptal okuyor. Son 3-4 gün verisi yok. Bir kaç gün sonra ise senkronizasyon başarılı olmaya başlıyor. O göstermediği günleride gösteriyor. Yalnız sildiği adımlar adımlar geri gelmiyor.
Cihaz iyiden iyiye kendini soğuttu. Başka alternatifler araştırıyorum.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
5 ay oldu. Hem yazılım hem firmware bir kaç kez güncellendi. Buna rağmen aynı sıkıntıyı tune yaşıyorum. Mi Fit açıyorum. İlk açılışta 6bin kusur adım atılı. Adım değeri doğru.. Senkronizasyon sayıyor. Birden adım değeri çok küçük değerlere düşüyor. Birde yeni bir şey olmaya başladı. Senkronizasyon %80'e geldiğinde iptal okuyor. Son 3-4 gün verisi yok. Bir kaç gün sonra ise senkronizasyon başarılı olmaya başlıyor. O göstermediği günleride gösteriyor. Yalnız sildiği adımlar adımlar geri gelmiyor.
Cihaz iyiden iyiye kendini soğuttu. Başka alternatifler araştırıyorum.
Bu sorun yüzünden benim bir kere 29 günlük, bir kere de bunun hemen arkasından gelen 49 günlük serilerim güme gitti. Sorun olmasaydı 80 günü bulacaktım ve arkasını kesmeyecektim. Böyle olunca bıraktım artık.
Aslında ilkinde problemin farkında değildim. Daha sonra da arada bir yaptı ama bazen tekrar tekrar yenile yapınca, bazen Bluetooth'u kapatıp açınca, bazen telefonu yeniden başlatınca datalar geliyordu. 2. vakada gece 12'ye çok az vardı ve çabalarım yetmedi. 12'yi 5 geçe falan aktarımı tamamladı ama maalesef adımları eksik aldı. Normalde birkaç gün senkron edilmese de ilk senkronda herşeyi aktardığı halde böyle bir sorun olduğunda 12'yi geçtiyse o ana kadar telefona ne aktardıysa o kalıyor. Bu sorun bir firmware güncellemesi ile ortaya çıktı ama hangisiydi hatırlamıyorum.
Bu arada Mi5'e geçtiğimden beri sıkıntı olmadı hiç. Ama telefona tanıttığım an güncelleme yapmıştı ve artık hergün açıp bakmıyorum. 2-3 günde bir aklıma eserse uygulamayı açıyorum ve hemen senkronu yapıyor. Verilen güncelleme ile mi, telefon değiştiği için mi, yoksa hergün Mi Fit'e girmediğim için mi orasını bilemiyorum.

Bendeki sürümler şu şekilde.

Uygulama sürümü :
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Cihaz sürümü :
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt